Search
Close this search box.

V Dravogradu je potekala preventivna akcija “Na cesti nisi sam”

V okviru dogodka so mladi imeli možnost spoznati prikaz različnih poklicev (policist, kriminalist, reševalec in gasilec).

V soboto, 22. aprila, ob 10 uri je v Dravogradu – na parkirišču pred dvorano Špic D – potekala preventivna akcija “Na cesti nisi sam”.

Na programu je bil prikaz prometne nesreče in reševanje ponesrečenca iz vozila. Temu je sledil prikaz dela policistov (posebna policijska enota, vodniki službenih psov, prometni policisti, kriminalistična policija). Bili smo tudi priča prikazu varne vožnje z motornim kolesom in preventivnimi nasveti za varno vožnjo z motornimi kolesi.

Dogodek je potekal pod organizacijskim okriljem motorističnega kluba Blue Knights Slovenija I, AMD Dravograd in PU Celje.

Na facebook profilu Zdravstveno – reševalnega centra Koroške so ob tem zapisali: “Želja vseh je, se da s preventivnimi akcijami dosežemo število 0 umrlih na slovenskih cestah.”

Vsem udeležencem v cestnem prometu želijo srečno in varno. Tem željam pa seveda pridružujemo tudi mi.

Vir: Fb Zdravstveno reševalni center Koroške

V okviru dogodka so mladi imeli možnost spoznati prikaz različnih poklicev (policist, kriminalist, reševalec in gasilec).