Search
Close this search box.

V Dravogradu in Šentjanžu odprli delovni postaji za mlade

V prostorih PGD Šentjanža pri Dravogradu so odprli že 5. delovno postajo za mlade. V Mladinskem centru Dravograd pa 4. postajo.

Otvoritev je potekala v prostorih gasilskega doma PGD Šentjanž pri Dravogradu. Vse zbrane so nagovorili, podžupan Občine Dravograd, Robert Plimon, direktor JZ Dravit Dravograd, Žare Tomšič ter ravnatelj OŠ Šentjanž pri Dravogradu, Marko Havle. Po otvoritvi so gasilci z mladimi izvedli delavnico Gasilec bom!

Delovna postaja je odprta po dogovoru – dosegljivi so na e-mail naslovu: pgd.sentjanzpridravogradu@gmail.com.

Postaja za mlade, ki je že 4. po vrsti, se nahaja v Mladinskem centru Dravograd. Otvoritev le- te je potekala 25. 4. 2023.

Ob otvoritvi je vse zbrane nagovoril župan Občine Dravograd, Anton Preksavec ter direktor Dravit Dravograd, Žare Tomšič.

Za glasbeni predah je poskrbel pevski zbor OŠ NT Dravograd. Po otvoritvi je sledila kreativna delavnica izražanja lastnega jaza za mlade z Zavodom Trite x Pêro Sŕce.

Delovna postaja je odprta po dogovoru – dosegljivi so na e-mail naslovu: mladinskicenter.dr@gmail.com.

Namen postaj za mlade je zagotovitev podpore mladim, saj jim nudijo tehnično podporo, nujno pri npr. šolskih obveznostih, iskanju službe oz. prijavah na razgovor, ter omogočajo brezplačen dostop do spletnih storitev, informacij, tiskanja, vezave dokumentov

Vir: FB Mladinski center Dravograd

Dogodki

V prostorih PGD Šentjanža pri Dravogradu so odprli že 5. delovno postajo za mlade. V Mladinskem centru Dravograd pa 4. postajo.