Search
Close this search box.

V Črni in na Rimskem vrelcu boste lahko smučali brezplačno, na Kopah odpirajo vse naprave

Ta konec tedna bo smuka možna tudi na smučišču Rimski vrelec v Kotljah in v Črni na Koroškem. Na Kopah pa odpirajo vse naprave.

Rimski vrelec

V soboto, 18. 12. 2021 bo obratovala mala vlečnica Rimski vrelec in otroški poligon ter smučarska šola DR7, in sicer med 9.00 in 14.00. To soboto smučate brezplačno. Smučišče pa bo odprto tudi v nedeljo, 19. 12. 2021, in sicer od 9.00 do 14.00. Več informacij o smučišču najdete TUKAJ.

Črna na Koroškem

Smučišče v Črni pa bo začelo obratovat ta petek, 17. 12. 2021, z brezplačno nočno smuko, ki se bo pričela ob 17.00 uri. Za obisk smučišča je potrebno izpolnjevati pogoj PCT, sporočajo iz Črne. Cenik smučarskih vozovnic najdete TUKAJ.

Kope

Pri tem naj še spomnimo, da te dni na Kopah obratujeta progi Pungart in Sedlo, do sobote naprej pa se boste lahko spustili po vseh njihovih progah, vključno z najdaljšo Kaštivnik, ki letos smučarje pričakuje razširjena. Od sobote bodonamreč na največjem smučišču na Koroškem obratovale vse naprave: Pungart, Sedlo, Velika Kopa, Pahernik, Kopnik, Mala Kopa in Kaštivnik. To pa še ni vse. Od sobote naprej vas bodo na Kopah razvajali z gostinsko ponudbo na dveh dodatnih lokacijah, in sicer na koči Kaštivnik in na Veliki Kopi. Več informacij najdete TUKAJ.

Dogodki

Ta konec tedna bo smuka možna tudi na smučišču Rimski vrelec v Kotljah in v Črni na Koroškem. Na Kopah pa odpirajo vse naprave.