Search
Close this search box.

Na Kopah že v soboto odpirajo vse naprave. Brezplačno testiranje zagotovljeno na smučišču

Te dni na Kopah obratujeta progi Pungart in Sedlo, do sobote naprej pa se boste lahko spustili po vseh njihovih progah, vključno z najdaljšo Kaštivnik, ki letos smučarje pričakuje razširjena.
Fotografija je simbolična

Trudili smo se noč in dan, samo za vas. Z največjim veseljem sporočamo, da v soboto, 18. 12. 2021, odpiramo vse naprave. Zima je letos na naši strani in smuko na vseh progah vam bomo lahko omogočili kar cel mesec prej kot pa pretekla leta,” zapisali na Facebook strani smučišča Kope.

Od sobote bodo tako obratovale vse naprave: Pungart, Sedlo, Velika Kopa, Pahernik, Kopnik, Mala Kopa in Kaštivnik. To pa še ni vse. Od sobote naprej vas bodo na Kopah razvajali z gostinsko ponudbo na dveh dodatnih lokacijah, in sicer na koči Kaštivnik in na Veliki Kopi.

Obratovalni čas smučišča:

DNEVNA SMUKA: 09:00 – 16:00
NOČNA SMUKA: 18:00 – 21:00

Delovni čas blagajne:

DNEVNA SMUKA: 08.30 – 16:15
NOČNA SMUKA: 17:30 – 21:15

Smučarske vozovnice lahko kupite tudi na blagajni Pungart. Možen pa je tudi nakup smučarskih vozovnic z BON21. Ob uveljavitvi bona potrebujete kopijo vašega osebnega dokumenta in izpolnjeno Izjavo o unovčitvi bona. Več informacij o smučarskih vozovnicah najdete TUKAJ.

Na smučanje se lahko odpravite ob izpolnjevanju pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran). Ob predložitvi potrdila je potreben tudi osebni dokument. Tudi to sezono bodo na Kopah omogočili hitro testiranje, ki bo potekalo od petka do nedelje, med 08:00 – 12:00 uro, v Grmovškovem domu. Za vse državljane RS in prebivalce s stalnim prebivališčem v Sloveniji je testiranje BREZPLAČNO.

Več informacij o obratovanju smučišča, nastanitvah in smučanju na Kopah najdete TUKAJ. Ob tem na Kopah še prosijo, da upoštevate vse ukrepe podane iz strani NIJZ in ohranjate primerno razdaljo terna predpisanih površinah uporabljate zaščitne maske.

Dogodki

Te dni na Kopah obratujeta progi Pungart in Sedlo, do sobote naprej pa se boste lahko spustili po vseh njihovih progah, vključno z najdaljšo Kaštivnik, ki letos smučarje pričakuje razširjena.