Search
Close this search box.

V 6. sezoni projekta Štartaj Slovenja tudi koroški izdelek. Pomagajmo Tajdi in Tjaši do zmage

Sodelujte pri odločitvi, kdo bo letos osvojil laskavi naziv HIT PRODUKT 2021 in z nakupom izdelkov podprite slovenske podjetnike. Za laskavi naziv se potegujeta tudi Tjaša Miketič in Tajda Krevh.

V 6. sezoni projekta Štartaj Slovenja na police dodajaJo kar 21 inovativnih izdelkov osmih novih podjetniških ekip. Nabor izdelkov je tudi letos inovativen in trajnostno usmerjen. Od negovalnega kremnega pilinga Bossy cafe, zobne paste v tabletkah Alternative+, brezglutenskih testenin iz sladkega krompirja Batasta, osvežilnega jabolčnega ciderja Malner, do omak za pomakanje Dipsi. Za uravnotežen obrok poskrbijo bio zamrznjeni sojini izdelki Trnulja, za spodbujanje učenja skozi igro poučni eksperimenti Innobox, okusen obrok za pse nudi Feedko. “Veseli smo, da že šesto leto podpiramo svežo podjetniško energijo in dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse,” ob tem poudarjajo organizatorji projekta, v katerem lahko glasujete tudi za koroški izdelek.

Mladi podjetnici, Tjaša Miketič iz Bele krajine in Korošica Tajda Krevh, namreč predstavljata omake za pomakanje Dipsi, ki vsebujejo izključno naravne sestavine, brez umetnih dodatkov, barvil ali ojačevalcev okusa. Namenjene so pomakanju prigrizkov, uporabite pa jih lahko tudi pri pripravi najrazličnejših jedi. Izbirate med sladko-kislo omako ter različico BBQ, Več o blagovni znamki najdete TUKAJ.

Tjaša in Tajda sta mladi podjetnici, ki sta svoji poti prekrižali na študentskem “startup” vikendu, samo leto dni pred prijavo v projekt Štartaj Slovenija. Študentski projekt je dekleti ponesel na samostojno podjetniško pot. Danes slovenskemu trgu ponujata omake Dipsi, ki so namenjene pomakanju prigrizkov ali pripravi najrazličnejših jedi.

Za njun izdelek lahko glasujete TUKAJ in hkrati sodelujete še v žrebu za nagrade Štartaj Slovenija. V žrebu sodelujejo vsi pravilno oddani glasovi od začetka glasovanja. Več informacij o glasovanju, ki se zaključi danes ob polnoči, najdete TUKAJ.

Dogodki

Sodelujte pri odločitvi, kdo bo letos osvojil laskavi naziv HIT PRODUKT 2021 in z nakupom izdelkov podprite slovenske podjetnike. Za laskavi naziv se potegujeta tudi Tjaša Miketič in Tajda Krevh.