Search
Close this search box.

Upravni odbor GZS Koroške GZ ima novega predsednika

Kot smo poročali v drugi polovici septembra, sta se uprava Skupine SIJ in Andrej Gradišnik sporazumno dogovorila, da Gradišnik ne bo več vodil druge največje jeklarske družbe v Skupini SIJ. Po dolgih letih uspešnega sodelovanja ocenjujejo, da je to prava odločitev in čas za spremembe. O čemer si lahko več preberete TUKAJ. Danes, 4. 10. 2019, pa so iz GZS OZ Koroške gospodarske zbornice sporočili, da Andrej Gradišnik ni več predsednik UO GZS OZ Koroške gospodarske zbornice.

Po prenehanju funkcije predsednika UO GZS OZ Koroške gospodarske zbornice, Andreju Gradišniku, zaradi odhoda iz skupine SIJ, je Upravni odbor potrdil novega predsednika, so danes sporočili iz GZS OZ Koroške gospodarske zbornice .

Z glasovanjem vseh članov upravnega odbora je bil soglasno potrjen novi predsednik UO GZS Koroške GZ: Boštjan Paradiž, direktor družbe VABO d.o.o., ki je ob potrditvi funkcije izpostavil krepitev pomena gospodarstva regije in vloge zbornice.

Podrobnosti o nadaljnjem delu Koroške gospodarske zbornice bo novi predsednik predstavil v drugi polovici oktobra, po programski uskladitvi z upravnima odboroma krovne in regionalne zbornice.

Dogodki