Search
Close this search box.

SIJ Metal Ravne ima novega direktorja

Za vodenje SIJ Metala Ravne je bil z današnjim dnem imenovan Borut Urnaut. Andrej Gradišnik, dosedanji glavni direktor, bo skladno s sporazumnim dogovorom z upravo Skupine SIJ svojo poslovno pot nadaljeval izven skupine.

Andrej Gradišnik, dosedanji glavni direktor, bo skladno s sporazumnim dogovorom z upravo Skupine SIJ svojo poslovno pot nadaljeval izven skupine. Uprava Skupine SIJ in Andrej Gradišnik sta se včeraj namreč sporazumno dogovorila, da ne bo več vodil druge največje jeklarske družbe v Skupini SIJ. Po dolgih letih uspešnega sodelovanja ocenjujejo, da je to prava odločitev in čas za spremembe, so sporočili danes iz Skupine SIJ Metal.

Andreju Gradišniku se uprava Skupine SIJ iskreno zahvaljuje za dosedanje sodelovanje in za doprinos k razvoju družbe SIJ Metal Ravne ter mu na novi poslovni poti želi veliko poslovnih uspehov.

Novi glavni direktor Sij Metala Ravne Borut Urnaut
FOTO: SIJ – Slovenska industrija jekla, d.d.

Z današnjim dnem je bil na mesto glavnega direktorja družbe SIJ Metal Ravne že imenovan Borut Urnaut, dosedanji dolgoletni izvršni direktor razvoja in kontrole v tej družbi, ki bo do imenovanja novega izvršnega direktorja še naprej vodil tudi to področje.

Po navedbah Skupine SIJ Metal Borut Urnaut dobro pozna poslovanje SIJ Metala Ravne, v naslednjih dneh pa se bo seznanil s projekti in aktivnostmi na vseh ostalih področjih za čim bolj nemoteno poslovanje družbe SIJ Metal Ravne.

Besedilo: SIJ – Slovenska industrija jekla, d.d.

Dogodki