Udeležite se 8. Triglav teka in podprite dogodek za boljšo oskrbo novorojenčkov

V soboto, 7. septembra, bo edinstveni športno-rekreativni dogodek Triglav tek znova prevetril protokolarni park Brdo pri Kranju. Navdušeni tekači in ljubitelji rekreacije se lahko vrhunskim športnikom – ambasadorjem Triglav teka – pridružijo na kar petih preizkušnjah. Za ustrezne priprave na enega najlepših tekov so organizatorji poskrbeli s tekaškimi vadbami, ki bodo potekale v 9. slovenskih krajih, tudi v Slovenj Gradcu, kjer se vadbe začenjajo v četrtek, 1. avgusta.
Pripravimo se na 8. Triglav tek
Pripravimo se na 8. Triglav tek Tekaške vadbe v Slovenj Gradcu lahko brezplačno obiščejo vsi, ki se prijavijo na Triglav tek.

Tekači in ljubitelji rekreacije se bodo prvo soboto v septembru znova podali na 8. Triglav tek. Da bo vsak kilometer teka v osrčju protokolarnega parka Brdo pri Kranju še lepši, se lahko na katerokoli od petih preizkušenj brezplačno pripravijo v kar 9. slovenskih krajih, tudi v Slovenj Gradcu, kjer se vadbe začenjajo v četrtek, 1. avgusta.

V soboto, 7. septembra, bo edinstveni športno-rekreativni dogodek Triglav tek znova prevetril protokolarni park Brdo pri Kranju. Navdušeni tekači in ljubitelji rekreacije se lahko vrhunskim športnikom – ambasadorjem Triglav teka – pridružijo na petih preizkušnjah: otroškem teku Kuža Pazi na 350 m in 700 m, družinskem teku na 3,4 km, poslovnem teku trojk na 3 x 3,4 km, teku na 10 km in na polmaratonu.

Priprave za vse generacije

Za ustrezne priprave na enega najlepših tekov v Sloveniji so organizatorji poskrbeli z brezplačnimi tekaškimi vadbami. Treninge, ki potekajo pod vodstvom izkušenih trenerjev, lahko obiščejo vsi ljubitelji rekreacije, ki se bodo prijavili na 8. Triglav tek in poravnali startnino za katerokoli od petih tekaških preizkušenj.

Triglav tek, ki spodbuja širšo javnost k rekreaciji, podpirajo tudi številni vrhunski športniki

Tekači se vadbam v Slovenj Gradcu lahko pridružijo že 1. avgusta. Potekale bodo vsak torek in četrtek ob 19.15. Vodil jih bo Uroš Verhovnik. Zbirno mesto je Športni center Vinka Cajnka. Poleg Slovenj Gradca lahko tekači obiščejo tudi vadbe v Ajdovščini, Celju, Kopru, Ljubljani, Luciji, Murski Soboti, Novem mestu in na Brdu pri Kranju.

Vadbe so primerne za dobro pripravljene tekače in tudi tiste, ki se s tekom srečujejo prvič. Nanje se je treba prijaviti na spletni strani http://www.triglavtek.si/sl/vadbe.

Redne prijave na 8. Triglav tek so odprte do 20. avgusta

Tekači vseh generacij in stopenj pripravljenosti se lahko na 8. Triglav tek po redni ceni prijavijo še do petka, 20. avgusta. Za udeležbo na polmaratonu ali teku na 10 km bodo odšteli 30 eur, za udeležbo na družinskem teku 8 eur na člana družine, za udeležbo na poslovnem teku trojk 60 eur na ekipo, medtem ko bo udeležba na otroškem teku Kuža Pazi za najmlajše tekače brezplačna. Prijave bodo možne tudi po 20. avgustu, a bodo cene poznih prijavnin višje.

Tekači se lahko na izbrano preizkušnjo prijavijo na spletni strani http://www.triglavtek.si/sl/prijava. Ljubitelji rekreacije si bodo s prijavo zagotovili dan v družbi slovenskih športnih zvezd in podprli dogodek za boljšo oskrbo novorojenčkov.

Besedilo: Zavarovalnica Triglav

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.