Search
Close this search box.

Učenci in učenke Tretje osnovne šole Slovenj Gradec na obisku pri županu Kluglerju

Ti so mu seveda polepšali dan. Predali pa so mu tudi seznam predlogov, kaj bi bilo izboljšati v mestu, da bi se v njem počutili še bolj sprejete. Župan je poskrbel, da so se posladkali tudi s slastnim sladoledom.

Slovenjgraški župan Tilen Klugler je držal obljubo, ki jo je dal učencem in učenkam Tretje osnovne šole in jih povabil na občino.

Predali so mu seznam predlogov, kaj bi bilo dobro izboljšati v mestu, da bi se v njem počutili še bolj sprejete. Obljubili so, da ga kmalu spet obiščejo, že jutri pa bo k njim, na gradbišče prizidka k šoli, odšel tudi župan.

Sodeč po burni razpravi, katera od živali bi bila najbolj primerna, da bi skupaj z njimi dobila prostor v novih šolskih prostorih, bo Tretja osnovna šola kmalu bogatejša za akvarij s pisanimi ribicami.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je takole zapisal na svojem Facebook profilu: “Pred popoldansko redno sejo mestnega sveta sem se v sejni sobi pogovarjal z učenkami in učenci Tretje osnovne šole Slovenj Gradec. Pogovor je vodila Marina, županja za en dan, ob pomoči podžupana Florjana in najstarejšega učenca Leona. Predali so mi seznam predlogov, kaj si še želijo v našem mestu. Imel bom kar nekaj dela, da vse uresničim, a bom to z veseljem storil. Že zdaj pa z veseljem sprejmem enega od njih, in sicer, da mi tu in tam skuhate kavo. Polepšali ste mi dan, dragi učenci in učenke. Upam, da kmalu spet pridete na obisk.”

Vir: Fb Mestne Občine Slovenj Gradec

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Ivana
Ivana
10 mesecev nazaj

Zelo lepa gesta. Vredna pohvale. Morda prvi korak na dolgi poti, kjer se bo naslo tudi primerno delovno mesto za ljudi, ki zmorejo veliko. Samo sprejeti jih je treba, jim dati možnost opravljati drobna dela med vsemi. Morda v kavarni, bolnici, muzeju, knjižnici, frizerju itd.
Srčno upam, da je čas, ko mora vsak, ki konča šolanje v PPVI na Tretji OŠ, ali ostati doma ali, če ima srečo, da dobi prostor, gre v VDC, minil in da se bodo začele odpirati možnosti, kot so jih na Koroškem že pokazali posamezniki z velikim srcem.

Dogodki

Ti so mu seveda polepšali dan. Predali pa so mu tudi seznam predlogov, kaj bi bilo izboljšati v mestu, da bi se v njem počutili še bolj sprejete. Župan je poskrbel, da so se posladkali tudi s slastnim sladoledom.