Search
Close this search box.

Turistično olepševalno društvo Šmartno na rednem letnem zboru zaključilo izjemno leto

Redni letni zbor članov Turističnega olepševalnega društva Šmartno je potekal 24. marca 2023 v dvorani Gasilskega doma Šmartno.

Na rednem občnem zboru članov so pregledali rezultate delovanja društva v preteklem letu. Med uspešno realiziranimi aktivnostmi izstopa Priznanje za zmago na spletnem glasovanju v kategoriji izletniški kraji Turistične zveze Slovenije, kar je lepa potrditev za ves kraj.

Prestavljen je bil tudi pester program dela za tekoče koledarsko leto, iz katerega se posamezne aktivnosti že izvajajo.

Vzpodbudne in pohvalne so bile tudi besede gostov o delovanja društva. S svojo prisotnostjo so jih počastili podžupanja Martina Šisernik, predstavnik mestnega sveta Aleš Štruc, Predsednik PGD Berti Gradišnik in predstavniki vaških skupnosti Legen, Vedrin ter Turistično športno društvo Mislinja.

Krajši kulturno-razvedrilni program in rožice za vse ženske je bil v znamenju prihajajočega materinskega dne.

Po slovesnosti pa so si člani društva privoščili veselo in sproščeno kramljanje, si izmenjali mnenja in ideje za prihodnost, zavrteli pa so se tudi na plesišču. Utrinke preverite v fotogaleriji.

S pestrostjo aktivnosti in prireditev želijo pritegniti čim več mladih, da se aktivno vključijo v društvo in z novimi svežimi idejami popestrijo delovanje na različnih področjih v kraju in širše.

Viri: Turistično olepševalno društvo Šmarno

Fotogalerija

Dogodki

Redni letni zbor članov Turističnega olepševalnega društva Šmartno je potekal 24. marca 2023 v dvorani Gasilskega doma Šmartno.