Search
Close this search box.

Tudi v Slovenj Gradcu deluje priznano odškodninsko podjetje “Visoka odškodnina Planinšec” (oglasno sporočilo)

Odškodninsko podjetje Visoka odškodnina Planinšec je v mestu Slovenj Gradec odprlo pisarno že leta 2017. Od takrat so nudili odškodninsko pomoč že veliko udeležencem prometnih nesreč ali poškodovanim na delovnih mestih.

Predvsem na področju koroške regije opažamo, da je v primerjavi z ostalimi regijami, veliko več delovnih poškodb, zlasti v podjetjih, ki se ukvarjajo z gozdarsko industrijo in metalurgijo. Pri prometnih nesrečah pa opažamo, da ljudje še vedno niso ozaveščeni o svojih denarnih pravicah, ki jih imajo do zavarovalnic«, je poudaril direktor odškodninske družbe.

Visoka odškodnino Planinšec najdete v precej znani trgovsko poslovni zgradbi KATICA. Kadarkoli so dosegljivi na svojo brezplačno številko 080 26 26.

Svetovanje je brezplačno

Vezani so le na provizijo, kar pomeni, da se poplačajo šele ob izplačilu.

Odškodninska pisarna Visoka odškodnina Planinšec nudi brezplačna svetovanja, tudi če se morebiti po opravljenem svetovanju ne odločite postati njihova stranka. Zatorej, če ste bili udeleženi v prometni nezgodi ali na delovnem mestu, vabljeni, da jih obiščete. Svojim strankam svetujejo tudi glede izplačil invalidnin po nezgodnih policah.

Pomembno je, da pomoč poiščete čim prej

Pravni strokovnjak iz družbe Visoka odškodnina Planinšec svetuje, da v primeru udeležbe v prometni nezgodi ali na delovnem mestu čim prej pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2626. Vsaki udeleženi osebi v prometni nezgodi, ki obišče osebnega zdravnika ali bolnico, pripada določen znesek denarja za telesne nevšečnosti, četudi so te minimalne. 

Obiščite tudi njihovo spletno stran: http://www.visokaodskodninaplaninsec.si/

Naročnik oglasa je Visoka odškodnina Planinšec.

Dogodki