Search
Close this search box.

Tudi v Gold Pub Radlje prihajajo strašni Krampusi

V petek, 8. decembra 2023, bodo v Gold Pubu Radlje strašili Krampusi.

Miklavževanja so bila ta teden v polnem teku in po celi Koroški smo se razveselili obiska prvega izmed dobrih mož, ki nas obiščejo v decembru.

Če ste prestali obisk Miklavža in njegovih zvestih spremljevalcev, parkljev, ne da bi vas ti odpeljali s seboj, a vseeno niste prepričani, če ste bili dovolj pridni ali ne, lahko še enkrat poskusite svojo srečo ta petek, 8. decembra 2023, ob 19.30 uri. V Gold Pub Radlje namreč prihajajo Krampusi, ki bodo s seboj odpeljali še tiste poredneže, ki so se parkljem letos uspeli izmuzniti.

Grozljive podobe krampusov so sicer bolj znane v sosednji Avstriji, kjer redno organizirajo tradicionalne ”Krampuslaufe”, tako imenovane shode Krampusov. A očitno smo tudi pri nas dovolj poredni, da se bodo oglasili še v Radljah.

Zato ne zamudite strašljivega, grozljivega in na svoj način prav posebej čarobnega Krampuslavfa pred Gold Pubom Radlje. Na parkirišču pred lokalom se bodo za ograjo predstavile kar tri skupine krampusov – Lords of Hell, Freistritz ob Bleiburg in Schwabegger Drauteufel. Vsaka skupina vas bo navdušila z edinstvenimi, posebnimi maskami, ki so značilne za Krampuse.

Vabljeni v čim večjem številu, da skupaj preverimo, če bodo koga zares odnesli.

Dogodki

V petek, 8. decembra 2023, bodo v Gold Pubu Radlje strašili Krampusi.