Search
Close this search box.

Tudi ta vikend žur do jutranjih ur na Kopah s skupino Firbci in Fehtarji

Na Kopah nič ne popuščajo, tudi ta teden bo še kako veselo. Tokrat bosta za zabavo poskrbeli odlični skupini Firbci in Fehtarji.

Najbolj party smučišče v Sloveniji spet prireja noro vikend zabavo, ki bo trajala vse do zgodnjih jutranjih ur.

V petek, 15. 12. 2023 prihaja v Holcer pub skupina Firbci.

Štiričlansko fantovsko zasedbo združuje ljubezen do glasbe in domovine, do slovenske besede in ohranjanja pristne slovenske domače glasbe, s kančkom pridiha sodobnega časa. V slovenski glasbeni prostor želijo vnesti malo drugačno glasbo, kot je klasična narodno zabavna. Želijo ustvarjati glasbo za generacijo “Firbcev”, s katerimi bi radi žurali dolge noči na norih zabavah po Sloveniji.

Čaka vas odlična zabava do jutranjih ur. Zabaval vas bo tudi DJ Ney. Vabljeni.

Vstopnice za petkovo zabavo si lahko zagotovite TUKAJ.

V soboto, 16. 12. 2023, na Kope prihaja ponovitev najboljšega žura lanske sezone. Skupina Fehtarji, ki veljajo za največje kralje zabave ponovno prihaja na Kope.

Kdo so Fehtarji? Fehtarji, katerih slogan se glasi: »Mi smo za polko in za rock’n’roll!« je skupina sestavljena iz znanih, uveljavljenih imen slovenske zabavne in narodno zabavne glasbe, v prvi vrsti zelo dobrih prijateljev, ki v osnovi igrajo vsak v svoji skupini. Samo Kališnik pri Kvatropircih, Matic Plevel pri Ansamblu Saša Avsenika, Blaž Jenkole pri Raubarjih in Domen Kovač pri Ansamblu Jureta Zajca.

Vstopnice za sobotni žur si lahko zagotovite TUKAJ.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Toni
Toni
4 mesecev nazaj

A pol bo spet kraval po škijanju celo noč pa vse nadźojntano pa pokozlano okoli koče kot zadnjič? Je blo drugo jutro prav sramotno sam Paradiža pa nikjer.

Vlado
Vlado
4 mesecev nazaj

definitivno ne pridem

Dogodki

Na Kopah nič ne popuščajo, tudi ta teden bo še kako veselo. Tokrat bosta za zabavo poskrbeli odlični skupini Firbci in Fehtarji.