Tudi na Koroškem salon pohištva s pestro in kakovostno ponudbo, kjer najdete vse na enem mestu

Predstavljamo vam koroško podjetje, kjer vas na enem mestu čaka pestra izbira kuhinj, dnevnih sob, predsob in otroških sob. Seveda ne manjkajo niti sedežne garniture, preproge in svetila. Skratka v Salonu pohištva Mobilije najdete vse za prijeten in topel dom.

V prodajnem salonu Mobilije vam ponujajo različne vrste kuhinj priznanih slovenskih dobaviteljev. Pri njih najdete širok spekter dnevnih sob, ki ponujajo lahkoten, moderen slog opreme vaših dnevnih prostorov, poudarek pa dajejo tudi udobju in kvaliteti.

V Salon pohištva Mobilije se lahko odpravite tudi po predsobe in otroške sobe različnih proizvajalcev. Pri njih pa je mogoče najti tudi različna kakovostna ležišča, ki si jih lahko ogledate TUKAJ in TUKAJ, vzmetnice, nadvložke za posteljo …

V prodajnem programu Mobilije imajo tudi sedežne garniture in talne obloge ter tekače.

Obiščite Salon pohištva Mobilije ter se sprehodite med modernimi kuhinjami, vzemite si trenutek za počitek v udobnih dnevnih sobah in zamislite si noč z njihovimi spalnicami. Čaka vas namreč pestra ponudba kakovostnega pohištva in ostalih izdelkov za dom po odličnih cenah.

Salon pohištva Mobilije se nahaja v Slovenj Gradcu, na naslovu Pohorska cesta 6a. Opazili ga boste ob slovenjegraški obvoznici oziroma ob glavni cesti Dravograd – Velenje. Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na telefonski številki 031 335 938, lahko pa jim pišete tudi na elektronski naslov info@mobilije.si ali obiščete njihovo spletno stran, ki jo najdete TUKAJ. Prisotni pa so tui na družbenem omrežju Facebook TUKAJ.