Search
Close this search box.

Tudi letos se bodo zbrali ljubiteljski peki kruha in tekmovali, kdo speče najboljši kruh

Tekmovanje Naj Fala kruh 2021 bo letos potekalo 16. oktobra v Ljubljani, vsi ljubiteljski peki pa se lahko na tekmovanje prijavijo do 11. oktobra.
Fotografija je simbolična

Fala Slonček pripravlja nov izziv za vse pekovske mojstre

Kaj je lepšega kot vonj sveže pečenega kruha iz domače pečice? S tem se strinja tudi Fala Slonček, ki tudi letos vse pridne pekovske mojstre vabi, da se udeležite natečaja NAJ FALA KRUH 2021, ko bo žirija izbirala najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. Ljubitelji peke, pustite prosto pot domišljiji in zamesite kruh po lastnem receptu in trenutnem navdihu!

Na natečaj se lahko prijavite do 11. oktobra, in sicer tako, da pošljete recept svojega kruha in svoje ime, priimek ter
naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com. Vse, ki se boste prijavili do 25. septembra, čaka nagrada. Sodelujoče na natečaju toplo vabimo tudi na končni izbor najboljših vrst kruha, ki bo potekal na svetovni dan hrane, tj. v soboto, 16. oktobra, v Ljubljani. Svoj kruh boste lahko prinesli na ocenjevanje in na razstavo, zmagovalni kruh pa si bo prislužil naziv Naj Fala kruh 2021. Tudi letos bomo vse kruhe, ki bodo sodelovali na izboru, na koncu podelili Društvu Food for life, ki jih bo razdelilo med socialno ogrožene družine.

Več informacij o natečaju najdete na povezavi kruhinpotica.com.

Prijazno vabljeni, Fala Slonček se že veseli vaših receptov!

Dogodki

Tekmovanje Naj Fala kruh 2021 bo letos potekalo 16. oktobra v Ljubljani, vsi ljubiteljski peki pa se lahko na tekmovanje prijavijo do 11. oktobra.