Tudi letos na Ravnah dobrodelni Miklavžev tek po CIK-CAKU

Mladinski svet Ravne na Koroškem bo kljub vsesplošnim omejitvam združevanja in v skladu s predpisi, izpeljal Miklavžev tek po CIK-CAKU, tokrat na poseben in simboličen način. Slogan letošnjega teka bo "S tekom pomagamo otrokom", v dobrodelne namene pa bodo šolarjem podarili 1.000 evrov. "S tem želimo letošnjemu decembru prispevati nekaj čarobnosti in dobre volje," povedo organizatorji.
miklavžev-tek11
Utrinek iz lanskoletnega Miklavževega teka.

Organizatorji dodajo, da sta osrednja cilja letošnjega Miklavževega teka dobrodelnost in spodbujanje k gibanju ter skrbi za zdravje. Dobrodelna akcija bo potekala med 5. in 10. decembrom 2020 na stopnišču CIK-CAK na Ravnah na Koroškem. Dobrodelnost pa lahko podprete s simbolično hojo ali tekom po stopnišču. Na vrhu stopnišča bo nameščen poseben pano, na katerem bo napis “S tekom pomagamo otrokom” ob katerem naredite “selfi” in tako boste podprli dobrodelne namene akcije.

“Dobrodelna akcija bo uspešna, ko bomo na naš Facebook ali na e-pošto prejeli vsaj 100 “selfijev”,” povedo organizatorji in pojasnijo, da bodo s tem učenkam in učencem OŠ Koroški jeklarji in OŠ Prežihovega Voranca pomagali pri nakupu tehnične opreme za izvajanje pouka na daljavo.

Kako podprete dobrodelno akcijo?

  1. Dobrodelne akcije se udeležite s simboličnim tekom ali hojo po vseh 150 stopnicah (CIK-CAK) in tako z gibanjem poskrbite tudi za gibanje, ki je pomemben člen zdravega načina življenja.
  2. Ob sloganu S TEKOM POMAGAMO OTROKOM naredite “selfi” in ga pošljete na elektronski naslov ms.ravne@gmail.com.  
  3. Akcija bo uspešno izvedena, ko bodo organizatorji po elektronski pošti prejeli vsaj 100 “selfijev”, ki jih bodo objavili na Facebook Mladinskega sveta Ravne na Koroškem in na spletno stran www.msr.si.

Organizatorji ob tem pozivajo, da se pri vključitvi v akcijo držite predpisanih ukrepov Nacionalnega inštituta za javno zdravje, upoštevate varnostno razdaljo, nosite zaščitne maske in se akcije udeležite individualno.

Preberite še: Na 5. Miklavževem teku po CIK-CAKU odločale sekunde, zmagovalec pa … (FOTO)

VIR: Mladinski svet Ravne na Koroškem

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.