Search
Close this search box.

Tudi Kuf’r odslej na Woltu

Wolt ponuja svoje storitve v Slovenj Gradcu od aprila naprej, zdaj boste med ponudniki našli tudi Picerijo in pivnico Kuf'r.

Kot smo že poročali, je priljubljena platforma za dostavo Wolt od aprila naprej prisotna tudi na Koroškem, natančneje v Slovenj Gradcu. Dostavo omogočajo v 30 minutah, uporabniki pa lahko naročeno plačajo preko spleta s kartico ali z gotovino po povzetju. Poleg dostave hrane pa lahko uporabniki Wolta tudi ob nedeljah naročijo dostavo izdelkov iz nekaterih trgovin.

Poleg ponudnikov, ki so bili od začetka aprila vključeni v sistem Wolt, lahko od danes naprej naročite tudi dostavo iz Picerije in pivnice Kuf’r.

V ponudbi na platformi Wolt vam v Kufr’u ponujajo vse, kar ponujajo tudi v svoji restavraciji – raznovrstne pizze, burgerje, inovativne zrolane pizze, sočne steake, jedi z žara, wrape, solate in seveda tudi plate, kadar vas zgrabi huda lakota ali vas presenetijo nenapovedani obiski. Pravzaprav vse, kar si vaši želodčki zaželijo, a s to prednostjo, da vam hrano dostavijo v 30 minutah od naročila. Naročila preko Woltove platforme vam v Kuf’ru ponujajo vsak dan, od ponedeljka do nedelje, od 10. do 21. ure.

Tako odslej ne bo več izgovorov, da imate doma polno dela in enostavno nimate časa skočiti na kosilo v Kuf’r, saj vas do njihovih dobrot loči samo nekaj klikov na spletu.

Pa vi, kaj si boste danes naročili iz Kuf’ra?

Dogodki

Wolt ponuja svoje storitve v Slovenj Gradcu od aprila naprej, zdaj boste med ponudniki našli tudi Picerijo in pivnico Kuf'r.