Search
Close this search box.

Trgovina La Scarpa pripravlja posebne popuste na Jožefovo nedeljo v Slovenj Gradcu

Trgovina La Scarpa je nepogrešljivi del ponudbe obutve v mestnem jedru Slovenj Gradca. S svojo bogato ponudbo razveseljujejo vse generacije svojih zvestih strank že 20 let.

Trgovino La Scarpa so odprli v letu 2003. Vsak začetek je težak. S trdim delom, predanostjo in pozitivnim odnosom do strank pa so si pridobili zaupanje. Mnoge so na njihovi poti z njimi že od vsega začetka. Cenijo vsako posebej, saj se zavedajo, da brez strank, tudi njih ni. Razveselijo se vsakogar, ki vstopi v njihovo prodajalno, z mnogimi pa so vzpostavili že pravi prijateljski odnos. Radi svetujejo in so ustrežljivi. Časi niso enostavni in v vseh teh letih delovanja ni bilo vedno lahko, a vztrajali so in ni jim žal. To je njihovo poslanstvo.

V mestu Slovenj Gradec se odlično počutijo. Mestno jedro jih je prevzelo kot mnoge, ki ga obiščejo. Slovenj Gradec se razvija in živi. Mnoga jedra po Sloveniji se zapirajo in posledično se zapirajo tudi mnoge trgovine. Zadovoljni so, da je filozofija njihovega mesta drugačna in da se pravzaprav iz leta v leto več dogaja. Ljudje so prijazni, gostoljubni, odprti.

Žal jim je, da se je podražil prehod z avtom skozi mesto. S tem režimom in politiko mestne oblasti se ne strinjajo, a žal se bo treba prilagoditi. Upanje, da to strank ne bo odvrnilo od obiska mesta in njihove trgovine seveda ostaja. Hkrati jim je to nekakšna motivacija, da se bodo za svoje dolgoletne in tudi nove stranke še bolj trudili. Njihove stranke si zaslužijo le najboljše in na tem delajo že dva desetletja. Zvestoba le-teh pa jim ogromno prinaša.

Že leta so prisotni tudi na tradicionalnem Jožefovem sejmu in tako bo tudi letos. To nedeljo, 19. marca, od 8. ure zjutraj se bo odvijal in zelo se ga veselijo. Delali bodo brez omejitve, dokler bodo ljudje v mestu. Lepo se jim zdi, da se ohranja tradicijo in stare običaje. Pred trgovino bodo tudi letos postavili svojo stojnico, seveda pa bodo z veseljem ljudi povabili v trgovino. Na ta dan pripravljajo za svoje kupce namreč prav posebne popuste. Na določene artikle do 50%, lahko pa tudi celo 60% ali 70%. Zato že danes prijazno vabijo prav vse, da jih obiščejo in se jim pridružijo. Veseli bodo prav vsakega, pa tudi, če jih bo prišel le pozdraviti. Želijo si, da bo sejem živ, da bodo ljudje dobro razpoloženi in da bo to v teh resnih časih zanje dan, ki jim bo narisal nasmeh in dobro voljo. Dobrodošli, pa tudi, če se bodo odpravili le na sprehod skozi mesto.

20 let obstoja trgovine je lep in častitljiv jubilej. Ponosni so, da je La Scarpa del ponudbe tako lepega in prijaznega mesta. Trudili se bodo tudi v prihodnje. Skrbeli bodo, da bodo njihove prodajne poličke vedno pestre in mavrične ter da bodo strankam prinašale zadovoljstvo.

Trgovino La Scarpa najdete na Glavnem trgu 10, lahko pa jih tudi kontaktirate na: 02 885 06 00. Tukaj so za vas in z veseljem vam bodo svetovali. Dobrodošli!

Vse lepo in uspešno poslovno pot jim želimo v prihodnje tudi v okviru našega portala!

Dogodki

Trgovina La Scarpa je nepogrešljivi del ponudbe obutve v mestnem jedru Slovenj Gradca. S svojo bogato ponudbo razveseljujejo vse generacije svojih zvestih strank že 20 let.