Search
Close this search box.

Tretji Flajšter za dušo gostil dr. Sanelo Peressutti (Banović)

V soboto, 5. 11., je v Kulturnem domu Ravne potekal že 3. Flajšter za dušo: S kot SPODBUDE v organizaciji Mladinskega sveta Ravne na Koroškem.

Naslov je navdahnila istoimenska knjiga avtorice Sanele Peressutti (Banović), zdravnice in predavateljice s področja psihologije in psihoterapije, ki je bila tudi glavna gostja večera, posvečenega pogovoru o nadvse pereči problematiki porasta duševnih težav, tudi v Koroški regiji.

Dogodek, na katerem so v prvem delu prisluhnili predavanju Sanele Peressutti, v drugem pa izvedli pogovorno okroglo mizo, v sklopu katere so lahko vsi udeleženci obema gostjama, poleg Sanele jih je obiskala še magistra psihologije in podkasterka, Vesna Ambrož, anonimno zastavili vprašanja o tematiki duševnega zdravja, je pritegnil pozornost javnosti in privabil zajetno število obiskovalcev.

V sklopu dogodka je Mladinski svet Ravne organiziral tudi nagradno igro, v kateri so se obiskovalci dogodka potegovali za kar 20 knjig Spodbude.

V Mladinskem svetu Ravne so izredno veseli, da sta se gostji, Sanela in Vesna, odzvali na njihovo povabilo, in da so se v velikem številu odzvali tudi obiskovalci, ki so skupaj z njimi na sobotni večer »pr’limali en flajšter na svojo dušo

Besedilo: Tara Ledinek, Mladinski svet Ravne

Dogodki

V soboto, 5. 11., je v Kulturnem domu Ravne potekal že 3. Flajšter za dušo: S kot SPODBUDE v organizaciji Mladinskega sveta Ravne na Koroškem.