Search
Close this search box.

To so najboljši vibratorji za prave užitke

Izbira vibratorja se zdi kot preprosto opravilo. Vse, kar je treba, je odpreti svojo najljubšo spletno erotično trgovino, izbrati kategorijo z vibratorji in v košarico dodati igračko najlepše barve in najbolj zanimive oblike. Kaj pa, če vam rečemo, da lahko z malo boljšim poznavanjem teh priljubljenih spolnih pripomočkov izboljšate svoje orgazme in med rjuhe prinesete novo vznemirjenje, ki ga do sedaj še niste poznali?

Vzemite si čas in natančno preglejte, kaj ponuja erotic shop. Prave vibracije vam lahko odprejo svet več daljših, močnejših in bolj čutnih orgazmov. Toda, katerega izbrati? Razmislite o naslednjih kriterijih:
⦁ Ali boste svojo igračko uporabljali sami ali s partnerjem?
⦁ Kako močan vibrator bi želeli imeti?
⦁ Katero intimno področje želite stimulirati?
⦁ Kakšen material vam ustreza?
⦁ Je pomembno, kakšna je teža?
⦁ Kakšna hitrost vibracij vam je všeč?
⦁ Potrebujete baterijskega spremljevalca?
⦁ Želite surovo moč s priklopom na vtičnico?
⦁ Kako tih mora biti in ali potrebujete zaklep vklopa?

Ne glede na to, ali imate doma že celo zbirko ali pa kupujete svojo prvo posebno igračko, berite dalje. Izbrali smo nekaj vrste vibratorjev, ki jih morate pobliže spoznati. Morda pa dobite idejo, kaj bi še lahko preizkusili.

Pretresite izbiro
Vibratorje res lahko najdemo v vseh barvah in oblikah, toda pri njih ne gre zgolj za videz, pač pa tudi za občutek v roki, na koži, erogenih conah in predvsem na intimnih predelih. Brez skrbi! Moderni vibratorji so narejeni iz vrhunskih materialov – silikonov brez škodljivih primesi in ftalatov.

Mini vibratorji (bullet vibratorji)
To so najmanjši predstavniki svoje vrste, ki se odlično počutijo v žepu ali torbici, ko si želite sproščujočih trenutkov na potovanju. Ali pa kje drugje! Čeravno se ponašajo z diskretnostjo, niso prav nič sramežljivi, saj zaradi svoje majhnosti omogočajo natančno manevriranje in zato zanjo pripraviti velike užitke.

Rabbit vibratorji (zajčki)
Zajček ima velika ušesa, ki poskrbijo za dvojni užitek. S svojo ikonično obliko zajčki dosežejo zunanje in notranje točke, ki vas bodo popeljale v vrtinec kombiniranih užitkov.

Masažerji
So univerzalne naprave, namenjene predvsem zunanji stimulaciji. Lahko jih uporabimo kot masažni pripomoček zanjo in zanj, odlično pa stimulirajo klitoris ali perineum, saj se lahko pohvalijo z nekoliko bolj intenzivnimi vibracijami.


Vibratorji G-točke
Ali zdaj že vemo, kje se ta točka nahaja? Še vedno jo lahko najdemo 5 do 8 centimetrov v notranjosti nožnice, na njeni zgornji strani. Naj vam pomaga vibrator G-točke. Običajno je ukrivljeni, ali pa je kar gibljiv in daje še več svobode. Naj se iskanje skrivnostne točke užitka začne!


Vibracijski jajčki

Z njimi lahko stimulirano zunanje in notranje točke. Njihova najbolj zanimiva funkcija pa je verjetno daljinski upravljalnik, ki ga lahko prepustite komu drugemu. Sprehod po mestu ali večerja v dvoje sta pravkar postala adrenalinska in zelo vroča pustolovščina. Predvidevamo, da pride sladica na vrsto kar doma.

Zračni (air) vibratorji
Vedno bolj priljubljeni postajajo tudi zračni oziroma air vibratorji. Za njihova popularnost je zaslužno podjetje Satisfyer, ki za zračne vibratorje uporablja posebno tehnologijo tlačnih valov – ta brezkontaktno stimulira klitoris, zaradi česar lahko doživite več zaporednih orgazmov povsem brez težav.


Realistični vibratorji
Realistični vibratorji po izgledu in otipu spominjajo na pravi penis, predvsem zahvaljujoč žilam in oblikovani glavici. So v različnih barvah, največkrat pa jih najdemo v kožni barvi, kar še dodatno ustvari realistično podobo.


Vibratorji za pare
Zakaj ne bi popestrili spolnega akta samega? Med igro v dvoje lahko uporabite vibrator za pare, ki obema prinese nekaj dodatne stimulacije, sam po sebi pa ni moteč. Zakaj bi se zabaval vedno le eden od vaju?

Vodoodporni vibratorji 
Tuš, morje, bazen … za varno igro v vodi poskrbijo vodoodporni vibratorji. Je treba omeniti, da se izjemno lahko čistijo?

Pametni
Oh, ja. Pametni vibratorji se pustijo upravljati preko aplikacije na telefonu. Teh je že kar lepa izbira in omogočajo igranje z različnimi vzorci vibracij. Tako nikoli ne bo dolgčas.

Ciljajte pametno
Pred nakupom svetujemo, da razmislite, v čem najbolj uživate, in se odločite na podlagi tega. Poiščite model, ki vam bo dal največ vibracij tam, kjer jih res želite.
⦁ Če uživate v stimulaciji po vulvi, boste morda uživali v širših vibracijah z igračami, ki imajo večjo površino, kot je recimo masažer.
⦁ Če uživate v stimulaciji samo določenih delov, boste morda uživali v bolj usmerjenem vibratorju z manjšo površino, kot je recimo bullet vibrator.
⦁ Če uživate v stalni stimulaciji, boste želeli motor, ki deluje dosledno, kar je na srečo večina vibratorjev. Ali pa si privoščite močno napravo s priklopom na elektriko.
⦁ Če vam je ljubši določen vzorec, na primer kratki impulzi ali vzorec premorov, boste želeli vibrator, ki ponuja nastavitve. Tak pa ima ponavadi daljinca ali pa je povezan z aplikacijo.
⦁ Če želite element vibriranja in potiska, obstajajo nekateri, ki spodbujajo prodorni seks.

Vzdrževanje vibratorjev
Naj za konec opozorimo še na redno vzdrževanje vaših poskočnih prijateljčkov. Vedno jih dobro očistimo, da podaljšamo njihovo življenjsko dobo in se izognemo infekcijam. Nujno je, da:
⦁ Igračke očistimo pred uporabo in po njej.
⦁ Uporabljamo specializirano čistilo ali toplo vodo in vlažno krpo.
⦁ Pazimo, da voda ne pride med baterije.
⦁ Pred shranjevanje igračko temeljito osušimo.
⦁ Vibratorje shranjujemo v satenasti vrečki ali zaprtem prostoru, stran od virov toplote.

Katerega koli si boste omislili, naj bo tak, s katerim se boste radi in veliko igrali. Sicer pa pri vibratorjih velja – eden ni nobeden.

Vir: Svet erotike

Dogodki

Več iz istega kraja

Izbira vibratorja se zdi kot preprosto opravilo. Vse, kar je treba, je odpreti svojo najljubšo spletno erotično trgovino, izbrati kategorijo z vibratorji in v košarico dodati igračko najlepše barve in najbolj zanimive oblike. Kaj pa, če vam rečemo, da lahko z malo boljšim poznavanjem teh priljubljenih spolnih pripomočkov izboljšate svoje orgazme in med rjuhe prinesete novo vznemirjenje, ki ga do sedaj še niste poznali?