Search
Close this search box.

Tina Maze praznuje okrogli jubilej

Črnjanka danes praznuje štirideset let. A zanjo lahko mirne duše napišemo, da so leta le številka in njej zagotovo ne pridejo do živega. Vse najboljše, Tina!

Tina Maze je najuspešnejša slovenska alpska smučarka v svetovnem pokalu. Šampionka, ki je ponos Koroške in Slovenije je rojena 2. maja 1983 v Slovenj Gradcu.

Črnjanka svoj velik del življenja še vedno namenja smučanju, a pomemben del življenja zdaj pripisuje predvsem materinstvu in partnerstvu. Danes je zadnjo velik dan, saj praznuje okroglih štirideset let. Zagotovo pa se boste strinjali, da se ji ta prav nikjer ne poznajo.

Snežna kraljica je na svojem Instagram profilu zapisala: “Preživljam najlepše obdobje mojega življenja! Ampak čisto zares! Hvaležna sem za čisto vsak dan, za vsako sekundo, da lahko živim večinoma z mislimi v sedanjosti in ne razmišljam preveč za naprej in nazaj.”

Hkrati pa se je v zapisu zahvalila tudi svoji družini, prijateljem in vsem in vsakemu, ki ji prekriža pot, da jo nauči kaj novega. “Hvala vam, ki mi sporočate, da vam je še vedno všeč, to kar sem in to kar počnem.” 

Tina je pustila izjemen pečat v svoji vrhunski športni karieri, še danes pa je velik navdih vsem, ki jo na njeni poti spremljajo. Vsem lepim željam in čestitkam se ob njenem štiridesetem rojstnem dnevu pridružujemo tudi mi. Draga Tina, vse najlepše želje in še na mnoga zdrava, srečna ter navdihujoča leta! Ostajaš ponos Koroške!

Dogodki

Črnjanka danes praznuje štirideset let. A zanjo lahko mirne duše napišemo, da so leta le številka in njej zagotovo ne pridejo do živega. Vse najboljše, Tina!