Terasa Havane na Ravnah tudi te dni polna nasmejanih “ljudi”

20201022_163653

Če ste se te dni peljali mimo kavarne Havana na Ravnah, ste opazili prizor, ki ga v teh dneh nismo več vajeni. Na prvi pogled je terasa pred kavarno polna ljudi, ki ob pijači sproščeno klepetajo. Pa je res tako?

Kot so nam sporočili iz Havane Ravne je kriza prizadela tudi njih, a se kljub vsemu trudijo in njihova vrata ostajajo odprta.

Dodajo še, da je bilo vedno, ko smo se pripeljali na Ravne lepo za pogledati, kako se ljudje družijo in “kafetkajo”, bilo je živo. Zdaj so terase lokalov prazne, ljudje pa jih velikokrat pokličejo, kako prazno je, ker je njihova kavarna zaprta. “Dobil sem idejo, da naredim nekaj, da bo mesto zopet izgledalo živo, da se bo dogajalo,” pove lastnik Havane.

Pred kavarno Havana je čez celotno sprednjo teraso napeljano platno, na katerem so na sliki ljudje, ki z nasmehom na obrazu, v dobri družbi in ob polnih mizah uživajo na terasi priljubljene kavarne. Prav tako, kot smo bili tega vajeni pred epidemijo.

V Havani še vedno dnevno pripravljajo burgerje, enchilade, jedi z žara, solate, prigrizke in sladice. Vse jedi pripravljajo sveže, pripeljejo jih na dom, ali pa jih prevzamete pred kavarno. Čakalna doba je odvisna od predhodnih naročil, zato prosijo za kanček potrpežljivosti.

FOTO: Havana Ravne
2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Aljoša
Aljoša
23. oktobra, 2020 19:53

Lažnjivci, Havana je že celi teden zaprta!!! 🤬

David
David
Reply to  Aljoša
24. oktobra, 2020 0:30

Vsaj preberi prispevek, ki ga komentiraš.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.