Search
Close this search box.

Telemach uporabnike razveselil z brezplačno možnostjo ogleda vseh programov

V času poletnih počitnic Telemach ponovno razveseljuje vse svoje uporabnike. Do 31. avgusta bodo namreč odklenjeni vsi programi v ponudbi in vsebine Video kluba. Tako bodo lahko vsi Telemachovi uporabniki brezskrbno in neomejeno uživali ob spremljanju svojih najljubših vsebin.

»Poletje je čas počitnic in dopustov, ki jih želimo našim uporabnikom še dodatno popestriti. Zato smo se odločili, da do konca avgusta odklenemo vse programe in tako omogočimo neomejeno izbiro vsebin, ki jih ponujajo naši paketi,« je povedala Ditka Maučec, ki je pri Telemachu odgovorna za področje marketinga in razvoj produktov.

Med več kot 220 programi jih je preko 75 v ločljivosti HD, ponudba pa vključuje tudi neomejeno izbiro vsebin iz kataloga Video kluba, ki zajema več kot 16.000 priljubljenih naslovov, med njimi po vsem svetu priljubljene serije, kot so Černobil, Deklina zgodba, Majhne laži, Evforija, Španska princesa in Viktorji, ter sveže filmske naslove, kot so Sicario 2: Vojna brez pravil, Načrt za pobeg in Vohun, ki me je nategnil.

Uporabniki bodo lahko v številnih vsebinah paketa HBO Premium uživali, če ga aktivirajo na portalu Moj Telemach, ostali programi, ki sicer niso del njihovih paketov, pa bodo vklopljeni samodejno.

BESEDILO: Telemach