Tako so županu zapeli učenci Prve OŠ Slovenj Gradec

Slovenjgraški župan Tilen Klugler je na prvi šolski dan obiskal tudi Prvo OŠ Slovenj Gradec, kjer so mu učenci med drugim tudi zapeli. Župan pa jim je simbolično razdelil zvezke.
img_7611

O tem, kako so danes sprejeli šolarje na 2. OŠ Slovenj Gradec, smo na naši spletni strani že poročali TUKAJ. V dopoldanskem času pa je župan MOSG Tilen Klugler obiskal tudi učenke in učence prve triade 1. osnovne šole Slovenj Gradec.

VIDEO: Prvi šolski dan – Učenci Prve osnovne šole Slovenj Gradec so zapeli županu

Župan je ob obisku simbolično razdelil zvezke, ki jih MOSG učencem podari ob pričetku šolskega leta. Zvezke je letos prejelo 510 otrok 1. triade osnovnih šol 1. , 2. in 3. OŠ Slovenj Gradec ter OŠ Podgorje in OŠ Šmartno. Skupno so razdelili skoraj 3000 zvezkov, ki jih bodo osnovnošolci s pridom uporabili pri pouku in obšolskih dejavnostih, so sporočili iz MO Slovenj Gradec.

Učenci so župana sprejeli prisrčno in se Mestni občini zahvalili za donacijo tudi s pesmicami, ki so jih zapeli. Ob nastopu funkcije pa je župan čestital in zaželel uspešno delo tudi Lidiji Konečnik Mravljak, novi ravnateljici 1. OŠ Slovenj Gradec.

Pri tem naj še omenimo, da je v Slovenj Gradcu danes v šolske klopi sedlo 187 prvošolcev, za katere se na šolah pripravili tudi posebne sprejeme.

Vir: MO Slovenj Gradec

Preberi še:  Na območju Podvelke zgorel lesen stanovanjski objekt, v Slovenj Gradcu meteorna voda zalila gradbene jaške

prijavi se

prijavi se v svoj račun