Search
Close this search box.

Ta vikend lahko na Kopah poskrbite za svoje telo

FOTO: Pixabay

Prihodnji vikend bo na Kopah potekala delavnica o celostnem spoznavanju sebe skozi ozaveščanje, prilagojeno gibanje in prehrano, v kateri boste na nov in drugačen način pridobili zavedanje ter očistili in razstrupili svoje telo.

Cilj delavnice je ohraniti zdravo in lepo telo.

Na delavnici boste dobili globlji vpogled vase in na svoje telo, podučili se boste o hrani in svojem načinu prehranjevanja, ugotovili boste, kje se skrivajo pravi vzroki za znižanje ali zvišanje telesne teže ter kako jih odpraviti, izvedeli boste, kako na dolgi rok ohraniti “idealno” oziroma želeno telesno težo, notranjo in zunanjo podobo posameznika, naučili pa se boste tudi o ozaveščenem gibanju.

Tridnevna delavnica, ki je lahko tudi nadgrajena v dolgoročno, bo potekala v vodenih sklopih:
– Gibalni, lahki: ozaveščeno gibanje, nezahtevni pohodi (1. skupina), srednji pohodi (2. skupina) in zahtevni pohodi (3. skupina), energijski del
– Gibalni skozi jogo
– Ozaveščanje in odpiranje blokad: vaje in naloge (po potrebi in praksi)
– Spoznavajmo energijske prednosti okolja in energijska čiščenja
– Spoznavanje različnih tehnik za ohranjanje zdravega telesa in duha (joga tako in drugače, joga obraza, dihajmo, prepustimo se Bownovi terapiji, …)

Z doplačilom pa so možne tudi dodatne terapije, uporaba savne in jacuzzija ter nagradna presenečenja.

Na delavnicah se bo skozi praktično prehranjevalno in gibalno ozaveščanje voditeljice – tudi odpravljalo stare vzorce, pridobivalo nov vpogled in pristop do sebe in do načina ravnanja s seboj, s čimer se bo pridobilo dolgoročno ohranjanje telesne podobe.

Cena delavnice znaša 149 € na osebo, rezervirate pa si jo lahko na mailu: rezervacije@kope.si ali na telefonski številki 02/88-39-850. Število udeležencev je omejeno, obvezna je predhodna najava. Delavnice vodi Klavdija s soustvarjalci in soizvajalci posameznih segmentov.

Dogodki