Search
Close this search box.

Ta četrtek bodo na Kopah odprli vse proge. V soboto pa vas čaka nepozabna zabava z Mambo Kingsi

Danes je ljubitelje smučanja in zimskih radosti razveselilo nekaj na novo zapadlega snega. S Kop pa prihaja še ena dobra novica: ” Jutri, v četrtek, 27. februarja, odpiramo vse proge na Kopah! Izkoristite odlične pogoje in se odpravite na smuko.”

Več informacij najdete tudi TUKAJ.

Največje koroško smučišče, katerega lastnik je podjetje Vabo, je s 6. decembrom krenilo v novo smučarsko sezono z veliko novitetami in zares ugodno ponudbo. Po zimskih užitkih na snegu in smuki pa je vsak vikend v »Holcerju«, ki letos praznuje 20 let uspešnega delovanja, poskrbljeno tudi za dobro glasbo in zabavo, pri čemer so prav vsi dogodki brez vstopnine. To soboto vas bo zabavala skupina Mambo Kings.

Pri tem naj še omenimo, da je na Kopah na voljo še nekaj prostih sob. Sicer, kot so nam sporočili, polnijo zadnje proste sobe, zato le pohitite, če želite pri njih poleg odlične smuke koristiti tudi prenočišča. V Grmovškovem domu imajo prosti samo še 2 sobi, Lukov dom pa razpolaga še s tremi prostimi sobami. Posebna cena BOOM vikenda za ta vikend znaša 137 EUR na osebo.

Pri njih pa si lahko smučarsko opremo tudi izposodite, v ponudbi pa najdete tudi smučarske tečaje, ki jih izvaja Nitro Kope. Lahko jim pišete na info@nitro-kope.com ali jih pokličete na 041 246 238.

Za več informacij so vam na razpolago na 02 88 39 850 ali info@kope.si ali www.kope.si.

Dogodki