Search
Close this search box.

Svečana podelitev diplom 69 diplomantom in diplomantk Višje strokovne šole Slovenj Gradec

69 diplomantov višje strokovne šole Slovenj Gradec je včeraj v roke dobilo tudi uradno potrdilo o uspešnem zaključku študija.

Na Svečani podelitvi diplom Višje strokovne šole Slovenj Gradec, so podelili 69 diplom v treh višješolskih programih: Ekonomist, Poslovni sekretar in Informatika.

Podelitev je potekala v telovadnici Šolskega centra Slovenj Gradca, v sredo, 30. novembra 2023, s kratkim kulturnim programom.

Prireditev je vodila Maja Martinc, diplomantka Višje strokovne šole Slovenj Gradec, vse prisotne so pozdravili: ravnateljica Višje strokovne šole Slovenj Gradec mag. Janje Razgoršek, direktorice Šolskega centra Slovenj Gradec mag. Gabrijele Kotnik in podžupanje MO Slovenj Gradec gospa Martina Šisernik.

»Devetinšestdeset vas nocoj, s prejemom diplomske listine, piše novo zgodbo na vaši karierni in osebni poti. Vsi ste se morali za pridobljeno znanje zelo potruditi. Zagotovo vam bo v veliko pomoč in spodbudo pri vašem nadaljnjem delu«, je diplomantom Višje strokovne šole Slovenj Gradec dejala podžupanja mestne občine Martina Šisernik.

“Učenja s tem še ni konec. Svet, ki se nenehno razvija in spreminja, od nas neusmiljeno terja, da širimo svoja obzorja. Vse dobro na vaši poti,” so zapisali na MO Slovenj Gradec.

Podelitev je popestrila energična Dunja Vrhovnik s svojimi avtorskimi skladbami.

Podelili so tudi priznanje za najboljša diplomanta rednega in izrednega študija, najvišja povprečna ocena izpitov in diplomskega dela. Najboljši diplomant rednega študija je bil Danilo Pušnik, najboljša diplomantka izrednega študija pa je bila Nina Hrapić.

Podelili so tudi posebno priznanje za »čisto desetko« izpitov in diplomskega dela študentki Nini Hrapić, kar se je v 23 letih delovanja višje šole zgodilo prvič.

Po podelitvi je sledilo še prijetno druženje diplomantov, predavateljev in ostalih udeležencev svečane podelitve. Pogostitev so pripravili dijaki Srednje šole Slovenj Gradec in Muta.

Dogodki

69 diplomantov višje strokovne šole Slovenj Gradec je včeraj v roke dobilo tudi uradno potrdilo o uspešnem zaključku študija.