Search
Close this search box.

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov podelilo priznanja najbolj zaslužnim

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške je v okviru rednega letnega občnega zbora, ki je potekal 7. septembra, podelilo tudi priznanja društva.

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške od leta 2005 nagrajuje svoje člane za dolgoletne vidne prispevke na področju društvenega in strokovnega delovanja v zdravstveni in babiški negi Koroške regije in širše s priznanji društva. Srebrni znak je najvišje priznanje Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške. Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške pa od leta 2016 naprej podeljuje tudi priznanje bronasti znak društva.

Dobitnice Bronastega znaka 2019, 2020 so: Judita Kasnik SB Slovenj Gradec, Zvonka Matičko SB Slovenj Gradec, Marta Bricman SB Slovenj Gradec, Marta Logar SB Slovenj Gradec, Gizela Šavc ZD Radlje ob Dravi in Mihaela Gavez SB Slovenj Gradec.

Dobitniki Srebrnega znaka 2019, 2020 so: Matej Vidovič ZD Ravne na Koroškem, Peter Kordež ZRCK Koroške, Andreja Šavc ZD Slovenj Gradec in Nada Manojlović ZD Ravne na Koroškem ter Albina Linasi ZD Slovenj Gradec.

Pri tem naj omenimo, da Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške že več kot petdeset let združuje ter strokovno in stanovsko povezuje zaposlene na področju zdravstvene in babiške nege v Koroški regiji. Ustanovljeno je bilo 16. junija 1966. Več o društvu si lahko preberete TUKAJ.

Vir: Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov

Dogodki

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške je v okviru rednega letnega občnega zbora, ki je potekal 7. septembra, podelilo tudi priznanja društva.