Stranka LMŠ na obisku na Koroškem: “Imamo vizijo in močno, izkušeno ekipo vseh generacij. Dokazali smo, da znamo držati besedo in uresničujemo obljubljeno”

Predsednik LMŠ Marjan Šarec bo danes skupaj s kandidatkami in kandidati za prihajajoče državnozborske volitve obiskal Nazarje, Mozirje, Šoštanj, Velenje, Slovenj Gradec, Dravograd in Ruše. Z ekipo smo se jim pridružili v Slovenj Gradcu, kjer jih je sprejel in pozdravil tudi župan Tilen Klugler.

V LMŠ se zavedamo svojega poslanstva, ki temelji na demokratičnih vrednotah. Imamo vizijo in močno, izkušeno ekipo vseh generacij. Dokazali smo, da znamo držati besedo in uresničujemo obljubljeno. Smo močna, sredinska razvojno-liberalna stranka s posluhom za ljudi in gospodarstvo ter z rešitvami za normalizacijo in razvoj,” so člani stranke danes ponovno poudarili na Koroškem.

VIDEO: Izjava predsednika stranke Marjana Šarca, ki je med drugim napovedal tudi boj proti korupciji.

V Slovenj Gradcu sta volivce pozdravila in nagovorila tudi koroška kandidata za poslanca na prihajajočih državnozborskih volitvah, in sicer zdajšnji koroški poslanec Jože Lenart, ki bo kandidiral v 9. volilnem okraju, v Slovenj Gradcu, in Marjeta Podgoršek Rek, ki kandidira v 11. volilnem okraju, v Radljah ob Dravi. Tretja kandidatka iz vrst LMŠ, ki je tudi Korošica in bo poskušala zasesti poslanski stolček, pa je Nuša Vengušt, za katero boste lahko svoj glas oddali v 10. volilnem okraju, in sicer na Ravnah na Koroškem.

Kot je ob obisku Slovenj Gradca poudaril predsednik stranke Marjan Šarc, je današnji obisk priložnost, da se člani stranke srečajo z volivkami in volivci, ki jih s prve roke seznanijo z lokalno problematiko, stranka LMŠ pa jim ob tem predstavi rešitve, ki so ji zapisali v svojem programu »Normalizacija. Rešitve. Razvoj«. Poznate nas, LMŠ je konsistentna stranka – kar smo obljubili, smo tudi izpolnili. In s svojim delom – v vladi in opoziciji – smo dokazali, da v politiki nismo vsi isti, je med drugim dejal Šarec, ki je skupaj z ostalimi člani stranke mimoidočim ponudil tudi pokovko, z napisom “V tej koruzi ni puške”.

Po obisku Slovenj Gradca so se odpravili še v Dravograd, današnjo pot pa bodo člani stranke LMŠ sklenili okoli 17. ure v Rušah.

FOTOGALERIJA

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
jana
jana
1 leto nazaj

Levuharji. Ni šans, da pridejo v parlamet, sploh Epšek ne.

Dogodki