Search
Close this search box.

Stand-up komedija Jana Kreuzerja: Pušenje v Dolini Šentflorjanski

Jan Kreuzer s svojo stand-up komedijo "Pušenje v Dolini Šentflorjanski" prihaja v Kompleks.

V Kompleksu smo si že večkrat lahko ogledali stand-up komedije. Tako bo tudi na predzadnji festivalski dan letošnjega uspešnega festivala “Koroška, kdo si?”. V Kompleksu si boste jutri. 20. aprila ob 20:00 lahko ogledali drzno stand-up komedijo, ki razbija tabuje, novo komedijo Korošca Jana Kreuzerja: Pušenje v Dolini Šentforjanski.

Jan Kreuzer je pronicljiv, bizaren in brezkompromisen do tabujev. Velikokrat s svojim razmišljanjem hodi po tankem robu, vedno znova pa s svojo duhovitostjo opraviči drugačen, nekoliko bolj krut pogled na svet. Pri svojem delu ne pozna ovir, brez dlake na jeziku odpira številne tematike, kot so sosedski odnosi, moderni starši, tudi industrijska konoplja, o katerih ostali ne govorijo. Pod okriljem očeta slovenske stand-up komedije, Andreja Težaka Teškyja je pripravil svojo solo predstavo “Pušenje v Dolini Šentflorjanski.”

Črnjan, ki je lani osvojil Triglav, bo obiskovalce tokrat popeljal skozi bizarne dogodivščine človeka, ki po treh desetletjih življenja, nekaj propadlih zvezah stopa v svet odraslosti. V razgibanem avtobiografskem humornem popotovanju se bo na svoji poti dotakne marsikatere tematike: vse od medosebnih odnosov, slovenceljstva, malomeščanstva do spolnosti in problematike (ne)legalizacije konoplje.

Vstopnina na dogodek znaša 5 €.


Dogodki

Jan Kreuzer s svojo stand-up komedijo "Pušenje v Dolini Šentflorjanski" prihaja v Kompleks.