So bili na Muti na delu vandali? (FOTO)

Sodeč po fotografijah, ki jih je na družbenem omrežju Facebook objavil župan Občine Mute, so bili na Muti na delu nepridipravi, ki so se tokrat znesli nad ulično razsvetljavo in prometnimi znaki.

Ob fotografijah je župan Mirko Vošner na svojem Facebook profilu zapisal: »Ne vem, kdo in zakaj je svojo objestnost izkazoval nad obcestnimi svetilkami in ogledali na Sp. Muti in cesti proti pokopališču. O skrajno zavrženem ravnanju smo obvestili PP Radlje ob Dravi, za katero upam, da najde storilca(e).«

»Občane Mute pa prosim za povečano pozornost do takšnih družbenih odklonov ter pomoč pri odkritju vandalov. Zavedati se moramo, da smo s takšnim ravnanjem povzročili precejšnjo gmotno škodo in dodatne stroške za obnovo oz. popravilo. Mnogo rajši bi ta denar namenili za druge, pomembne potrebe v kraju, od socialnih pomoči, urejanju parkovnih površin, nabavi še kakšnih igral za otroke, nakup šolskih potrebščin, da o kruhu, ki ga morda nekdo med nami nima ravno na pretek, niti ne govorim,” je zaključil Vošner.

Preberite tudi: Tokrat je bila tarča napada cerkev na Prevaljah (FOTO)