Search
Close this search box.

Sinoči smo bili prisotni na 24. tradicionalnem dobrodelnem plesu Lions kluba Slovenj Gradec

Osnovni cilj lionizma je sicer pomagati vsem, ki so pomoči potrebni.

Včeraj, 25. februarja, ob 18. uri je potekal že 24. tradicionalni dobrodelni ples Lions kluba Slovenj Gradec. Potekal je v hotelu Vabo in seveda je bila tudi tokratna rdeča nit dobrodelna nota.

Pripravili so tudi bogat srečelov. Letošnji dobrodelni izkupiček bo namenjen financiranju letovanja ene izmene socialno ogroženih otrok v doživljajskem taboru za otroke. Tabor bo potekal v Črjanskem Raju.

Organizatorji so za goste pripravili zanimiv kulturni program, za zabavo pa so poskrbeli Klapa Aenona in Dee Koko DJ. Dogodek je povezovala Špela Šavc.

Kjer je volja, tam je moč in v Lions klubu Slovenj Gradec bodo z dobrodelnimi aktivnostmi nadaljevali tudi v prihodnje. Njihova predsednica je Jasna Uranjek.

Med prisotnimi gosti je bil tudi koroški poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije Dušan Stojanovič, pa župan MO Slovenj Gradec Tilen Klugler, župan Občine Prevalje dr. Matic Tasič, županja Občine Črna na Koroškem mag. Romana Lesjak, pa podžupana Občine Ravne na Koroškem Andrej Erjavec in Peter Stočko. Prisotni so bili tudi predstavniki nekaterih drugih prijateljskih Lions klubov Slovenije in Avstrije.

Ob temeljnem programu lionizma – slovenski Lionsi izvajajo še številne druge oblike pomoči: pomoč slušno prizadetim, socialne programe, boj proti drogam, pomoč pri nabavi medicinske opreme, delujejo pri varovanju okolja, pomagajo otrokom in mladim, skratka, odzivajo se na potrebe pomoči potrebnih, če so za to zaprošeni in je pomoč v njihovi moči.

Dogodki

Osnovni cilj lionizma je sicer pomagati vsem, ki so pomoči potrebni.