Search
Close this search box.

Slovenjgraško poletje: Na teraso Kuf’ra prihajajo Kvatropirci in Tomica Banfić

Poletje v mestu Slovenj Gradec bo veselo, saj se bo vse do konca avgusta v mestnem jedru dogajala cela vrsta prireditev. Letos so se namreč organizatorji, Javni zavod Spotur in Mestna občina Slovenj Gradec, povezali z gostinskimi lokali v mestu in tako se bo vsebinsko zelo raznolik program odvijal tudi na njihovih terasah oziroma na različnih lokacijah v mestu.

Tako bodo za popestritev vročih poletnih dni in noči med drugim poskrbeli tudi v Piceriji in pivnici Kuf’r, kjer bodo v naslednjih dveh mesecih s pestrim programom in dogajanjem poskrbeli za vse generacije.

Spremljajte našo spletno stran tudi v naslednjih dneh, ko bomo v sodelovanju s Pivnico in picerijo Kuf’r za vas pripravili posebno nagradno igro.

Picerija in pivnica Kuf’r je nastala iz imena Kuf’r pub, ki je bil odprt v Hotelu Slovenj Gradec od leta 2003 do 2007. Vsi se ga spominjamo po nepozabnih zabavah in prijetnem vzdušju. Nostalgija pa je ostala tudi v podjetju Vabo in od tod odločitev po ponovnem odprtju, tokrat s še boljšo ponudbo v domačem ambientu. V pivnici in piceriji Kuf’r vam ponujajo raznoliko ponudbo pic, burgerjev, steakov, perutničk, solatnih krožnikov in domačih sladic. Za vse tiste, ki pa radi uživate ob vrčku dobrega piva, pa imajo na voljo več kot 20 različnih vrst piv. V teh poletnih dneh pa se lahko pohvalijo tudi z odlično ledeno kavo.

Pivnica in picerija Kuf’r, ki se nahaja v centru Slovenj Gradca, vam po novem naročeno hrano dostavi na dom, v službo ali pa na želeno lokacijo. In to še ni vse, poleg tega lahko svoje naročilo oddate kar preko spleta, www.picerijakufr.si. Preprosto odkljukajte, kar želite naročiti, kdaj želite dostavo in zaključite nakup. Če pa vam je način naročanja preko telefona še vedno lažji, jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko: (02) 883 98 80. Veseli pa bodo tudi vašega obiska pri njih, še posebej v poletnih mesecih, ko pripravljajo bogat spremljevalni program.

Že to soboto, 29. junija, vabljeni, da se v okviru Slovenjgraškega poletja udeležite velike zabave v Piceriji in pivnici Kuf’r, kjer boste lahko uživali ob štiriglasnem petju in zvokih kitare skupine Kvatropirci. Za člane Kvartopircev pravijo: “Kvatropirci zagotovo veliko obetajo, še posebej pa se jih vedno razveselijo predstavnice nežnejšega spola, saj fantje poleg glasbenega talenta tudi odlično izgledajo.” Zato ste to soboto v Kuf’ru še posebej dobrodošle vse dame, dekleta, mame in žene …, da se prepričate, ali to res drži, hkrati pa preizkusite ponudbo picerije in pivnice, v kateri se preverjeno najde za vsakogar kaj.

Celoten seznam prireditev, ki se bodo odvile v poletnih mesecih v Slovenj Gradcu najdete TUKAJ

Za Kvartopirci pa prihaja v Slovenj Gradec fant z izjemnim glasom, ki smo ga podrobneje spoznali tudi v oddaji Slovenija ima talent, v kateri se je občinstvu prvič predstavil s pesmijo hrvaškega pevca Petra Graša in v polfinalu zapel pesem svojega največjega vzornika Tošeta Proeskega. V soboto 6. julija bo v Kuf’ru nastopil Tomica Banfić.

To pa še ni vse. Med drugim vas bo v juliju, in sicer v soboto, 13. julija, zabavala Žana, ob nedeljah bodo poskrbeli za najmlajše, ki bodo lahko uživali na napihljivih igralih ter se sladkali s palačinkami, sadnimi kupami in sladoledom. Za vas bo 19. julija prepevala Dunja Vrhovnik, v Slovenj Gradcu bo nastopila tudi Klapa Leut, skupina Mijav, Nuša Derenda …

Vabljeni v Slovenj Gradec, vabljeni v Kuf’r.

Dogodki