Slovenjgraški župan se je zahvalil vsem, ki so po svojih močeh prispevali k napredku, razvoju in ugledu Slovenj Gradca

Danes je župan Mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler, pripravil sprejem za predstavnike zavodov, podjetij, ustanov, poslovnih partnerjev in drugih institucij, ki delujejo na območju MO Slovenj Gradec.
277967670_538782911247973_8600145667172112499_n

Na sprejemu, ki ga je gostil slovenjgraški župan, se je tudi leto zbralo veliko število predstavnic in predstavnikov gospodarstva, izobraževalnih ustanov, medijev, javnih zavodov, podjetnikov, poslovnih partnerjev in mnogih drugih, ki so nazdravili z željo, da se uresničijo zastavljeni cilji, načrti in želje, ki so si jih zadali za to leto.

Sprejem je sicer tradicionalno potekal v začetku leta, običajno januarja, letos pa je bil zaradi koronavirusa in veljavnih epidemioloških ukrepov organiziran šele zdaj.

Klugler se je ob tej priložnosti zahvalil za dosedanje sodelovanje vsem, ki so v zadnjem letu po svojih močeh prispevali k napredku, razvoju in ugledu Slovenj Gradca, predstavil je tudi lanskoletno delo in razkril nekaj načrtov za v prihodnje. Poskrbljeno je bilo tudi za kulturni program. Več informacij o sprejemu najdete TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije