Slovenjgraški župan se je zahvalil šolarjem, ki so se v času izobraževanja izkazali z izjemnimi dosežki in učnimi uspehi (VIDEO in FOTO)

Danes je v Slovenj Gradcu potekala svečana prireditev, na kateri je župan Tilen Klugler podelil priznanja najuspešnejšim osnovnošolcem, srednješolcem ter učencem glasbene šole.
IMG_4100

Gre za tradicionalni sprejem, s katerim se župan v imenu lokalne skupnosti, Mestne občine Slovenj Gradec, zahvali vsem, ki so se v času izobraževanja izkazali z izjemnimi dosežki in učnimi uspehi ter jim tudi čestita.

VIDEO: Izjava župana MO Slovenj Gradec Tilna Kluglerja

Priznanja je osnovnošolkam in osnovnošolcem podelil župan skupaj z ravnateljicami in ravnatelji posameznih šol. Poskrbljeno pa je bilo tudi za pester glasbeno kulturni program, v katerem so se predstavili učenci in učenke Glasbene šole Slovenj Gradec.

V letošnjem šolskem letu je bilo odličnih učencev kar 70. Od teh je 42 osnovnošolcev, 21 srednješolcev in 7 glasbenikov.

Župan se je v nagovoru učencem med drugim dejal: “Počaščen in hvaležen sem, da lahko stopim pred vas, pred tiste, ki ste v svojem izobraževalnem procesu pokazali največ. Želim vam, da se vaša pot v izobraževanju nadaljuje enako dobro kot doslej. Vesel bom, če se boste po koncu svojega nadaljnjega šolanja vrnili v domači Slovenj Gradec in znanje, ki ga boste pridobili tekom šolanja, uporabili v razvoj in prihodnost naše skupnosti. Če bo tako, nas slovenjgraški jutri ne skrbi.”

Župan se je zahvalil tudi razrednikom, mentorjem in ravnateljem za njihovo prizadevnost, strokovno delo in srčnost.

FOTOGALERIJA

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.