Search
Close this search box.

Slovenjgraški gasilci odhiteli na pomoč in dobili posebno povabilo

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je včeraj v Slovenj Gradcu veter poškodoval kritino na večstanovanjskem objektu.

Ob 16.49 se je na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu na večstanovanjskem objektu zaradi močnega vetra poškodovala pločevinasta strešna kritina.

Poškodovano kritino v dolžini okoli desetih metrov so začasno pritrdili gasilci PGD Slovenj Gradec.

Gasilcem PGD Slovenj Gradca, je Klemen Jakob na svojem Facebook profilu izrazil svojo hvaležnost:HVALA NI DOVOLJ! Pgd Slovenj Gradec. Zahvaljujemo se Vam za takojšnjo pomoč in hiter odziv za popravilo vetrobranov strehe na stanovanjskem bloku TOMŠIČEVA UL. , ki so danes ponoči ob močnem vetru popustili ter povzročali močan hrup in skrb prebivalcem v bloku da nebi prislo do nadalne nesreče, iz srca hvala junakom.”

Slovenjgraški gasilci pa so na svojem Facebook profilu zapisali: “Takole je naše gasilce mladi gospodič v zahvalo za pritrditev strešne kritine na bloku povabil na kavo in sok. Zanimiva izkušnja tudi za gasilce, saj kave na višini v košari avtolestve ravno ne piješ vsak dan. Hvala za povabilo.”

Gasilci vedno priskočijo na pomoč v katerikoli situaciji, zato so še toliko bolj veseli takšne zanimive izkušnje.

Dogodki

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je včeraj v Slovenj Gradcu veter poškodoval kritino na večstanovanjskem objektu.