Search
Close this search box.

Slovenjgraški atleti med najboljšimi v državi (FOTO)

Minuli vikend je bil za Slovenjgraške atlete izjemen, saj so osvojili odlične rezultate v domačem Slovenj Gradcu.

Na atletskem pokalu Slovenije in ekipnem prvenstvu Slovenije za mladince in mladinke U20, ki sta ta vikend v zahtevnih vremenskih pogojih potekala na stadionu v Slovenj Gradcu, so ponovno izjemno nastopili naši atleti in atletinje. Atleti, ki so nastopili v postavi Blažun Nejc, Blažun Žan, Komar Matej, Krajnc Lovro, Prednik Aljaž, Prošt Urban, Pušnik Jošt, Škrabec Nejc in Uranc Nik, so med 27. atletskimi klubi osvojili odlično tretje mesto, tako v pokalni razvrstitvi, kakor tudi prvenstvenem delu ekipnega tekmovanja.

Izjemno dobro so nastopila tudi njihova dekleta, na čelu z Nušo Lužnik, ki je zmagala v metu diska in metu krogle ter osvojila drugo mesto v metu kopja. Za mladinsko ekipo so nastopile še Bricman Leja, Frajdl Neja, Korošec Gaja, Mori Tjaša, Paradiž Eva, Pavlič Manca, Potočnik Lana in Samec Tjaša. Dekleta so končale tik pod stopničkami in osvojile četrto mesto tako v pokalni razvrstitvi, kakor tudi prvenstvenem delu ekipnega tekmovanja.

Čestitke vsem nastopajočim, ki so se po najboljših močeh borili za barve kluba.

Čestitke pa tudi trenerjema Viktoriji Pisnik in Urošu Verhovniku, ki sta odlično pripravila obe ekipi,” so zapisali na Facebook strani Atletskega kluba.

Rezultate za ekipno prvenstvo Slovenije za starejše mladince in starejše mladinke si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: Atletski klub Slovenj Gradec

Fotogalerija

Dogodki

Minuli vikend je bil za Slovenjgraške atlete izjemen, saj so osvojili odlične rezultate v domačem Slovenj Gradcu.