Slovenjgraška bolnišnica išče pomoč, in sicer dijake ter študente

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec vabi študente zdravstvene nege (s končanim prvim letnikom študija) ali dijake srednje zdravstvene šole (s končanim tretjim letnikom), da se jim pridružijo pri zagotavljanju zdravstvene oskrbe pacientov, ki se zdravijo v njihovi bolnišnici.
bolnica rešilec

Vsem zainteresiranim kandidatom ponujajo možnost, da se že v času študentskega dela seznanijo z raznolikim delom na področju zdravstvene nege. Delo se opravlja v sodobno opremljenih prostorih, ob tem imajo kandidati možnost, da nadgradijo strokovno znanje, pridobijo kompetenc za svoj karierni razvoj in delajo s prijaznimi sodelavci.

Vsi, ki bodo na omenjeno delovno mesto sprejeti, bodo aktivnosti zdravstvene nege opravljali pod mentorstvom na različnih oddelkih bolnišnice. Delo bo potekalo po dogovoru, dopoldne ali popoldne ter ob vikendih, z urnikom se bodo prilagodili potrebam izobraževalnega procesa, še sporočajo iz slovenjgraške bolnišnice.

Za vse dodatne informacije je vam na voljo medicinska sestra za pedagoško dejavnost: Vesna Nerad, dipl. m. s., in sicer ji lahko pišete na elektronski naslov vesna.nerad@sb-sg.si ali pokličete na telefonsko številko 02/88-23-899.

Vir; FB SB Slovenj Gradec

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
niko
niko
7 mesecev nazaj

plača? minimalc 5€? za 10+ pridem + malica + potni stroški.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije