Search
Close this search box.

Slovenjgraška bolnica uspešno prestala obnovitveno presojo sistema kakovosti

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec uspešno prestala obnovitveno presojo sistema kakovosti po ISO 9001:2015 in SIST EN 15524:2016

V današnjem sporočilu za javnost so zapisali, da so uspešno opravili 2. del obnovitvene zunanje presoje ISO po načrtovanem programu in prejeli certifikata ISO 9001:2015 in SIST EN 15524:2016 še za nadaljnja tri leta.

“Šest presojevalcev ni zaznalo nobene neskladnosti, ugotovili pa so velik napredek v uvajanju sistemov v primerjavi z letom 2017, ko smo prvič prejeli certifikata” so pojasnili v slovenjgraški bolnici in dodali, da so presojevalci prepoznali veliko pripravljenost zaposlenih za sodelovanje, iskrenost in prijaznost. “Izrekli so več pohval na vseh presojanih oddelkih oz. enotah in tudi nekaj priporočil, ki so predvsem usmerjena v obvladovanje tveganj in ocenjevanje uspešnosti izvedenih ukrepov.”

“Pohvale nas veselijo, priporočila pa nam bodo pomagala pri izboljšavah za še bolj kakovostno in varno zdravstveno obravnavo pacientov in varnejše delovno okolje nas, zaposlenih. Vsem sodelujočim pri presoji in vsem zaposlenim se zahvaljujemo za opravljeno delo,” so za konec povedali v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec.

Zahvala pacientke za pozitivno izkušnjo ob obravnavi v naši bolnišnici. Hvala za spodbudne in pohvalne besede. 👨‍⚕️👏👏

Objavil/a Splošna bolnišnica Slovenj Gradec dne Torek, 29. september 2020
Zahvala pacientke za pozitivno izkušnjo ob obravnavi v slovenjgraški bolnici.

VIR: SBSG

Dogodki