Search
Close this search box.

Slovenj Gradec z nagradno igro do večje prepoznavnosti mesta in celotne Koroške

JZ Spotur je pripravil nagradno igro Zdaj je čas. Za Slovenj Gradec, ki se sklada s ponovnim zagonom turizma in vseslovensko akcijo Zdaj je čas. Moja Slovenija. Z nagradno igro želijo postati še bolj prepoznavni kot edinstvena turistična destinacija in v Slovenj Gradec ter na Koroško privabiti obiskovalce. Razlogov za obisk je ogromno.

Nagradna igra Zdaj je čas. Za Slovenj Gradec se odvija na Facebook profilu Visit Slovenj Gradec. Kot so pojasnili v turistični pisarni, želijo z nagradno igro “postati še bolj prepoznavni kot edinstvena turistična destinacija in v Slovenj Gradec ter na Koroško privabiti obiskovalce, da tukaj izkoristijo turistične bone in začutijo našo gostoljubnost.”

Nagradna igra je pripravljena tako, da lahko sodelujejo vsi. “Tako tiste, ki so nas že obiskali, vabimo k ponovnemu obisku, saj se turistična ponudba dopolnjuje in lahko z vsakim obiskom doživijo nekaj novega. Vse ostale pa vabimo, da s pomočjo sledenja Facebook profilu Visit Slovenj Gradec odkrijejo in kasneje tudi raziščejo Slovenj Gradec z okolico,” so povedali.

Ob tem pa so prepričani, da bo mesto kulture in miru vsakega obiskovalca navdušilo s čudovitim mestnim jedrom, ohranjeno kulturno in sakralno dediščino ter vizualno umetnostjo. Številne zbirke in razstave Koroške galerije likovnih umetnosti ter Koroškega pokrajinskega muzeja bodo s svojo premišljeno izbiro zadovoljile še tako zahtevnega gosta.

Otvoritve razstave iz leta 2018 z naslovom Bogdan Borčić 1984-2013
FOTO: Dobran Laznik, Arhiv KGLU

V letu, ko je Slovenija Evropska gastronomska regija, bodo turistične kmetije in stare gostilne s svojo ponudbo koroških jedi gostom ponudile posebno kulinarično izkušnjo, so razložili v turistični pisarni ter dodali: “Prav to pa gosti doživijo tudi z obiskom Medenega raja Perger, ki z dolgoletno tradicijo navdušuje z zdravimi in okusnimi sladkimi dobrotami.”

Nemalo doživetij pa je tudi za ljubitelje narave. “Za vse, ki uživajo v lepotah narave, so na voljo številne urejene pohodniške in kolesarske poti. Super doživetja za družine so kolesarjenje po Štrekni, pohod na Rahtelov vrh s čudovitim razgledom na Mislinjsko dolino ali obisk GTC Kope, ki ponuja široko izbiro aktivnosti za različne starosti,” so povedali in dodali, da pa za zabavno in nekoliko drugačno izkušnjo spoznavanja mesta in njegovih znanih prebivalcev poskrbita tudi soba pobega in njena zunanja različica Unlock Enigmarium Slovenj Gradec.

Super doživetja za družine so kolesarjenje po Štrekni.

“Naše mesto in okolica poskrbita za zadovoljitev vseh čutov ob edinstvenih doživetjih,” so še dodali za konec.

FOTO: Visit Slovenj Gradec

Vse tiste, ki bodo sodelovali v nagradni igri, čakajo zanimive nagrade. Organizatorji bodo naključno izžrebali in podarili: 1. nagrada: pustolovsko doživetje Slovenj Gradca za 2 osebi, 2. nagrada: majica in emajl skodelica Slovenj Gradec, 3. nagrada: vodnik po Slovenj Gradcu in Mislinjski dolini ter beležka s pisalom Slovenj Gradec

Podrobnosti o nagradni igri najdete TUKAJ in TUKAJ.

Dogodki

JZ Spotur je pripravil nagradno igro Zdaj je čas. Za Slovenj Gradec, ki se sklada s ponovnim zagonom turizma in vseslovensko akcijo Zdaj je čas. Moja Slovenija. Z nagradno igro želijo postati še bolj prepoznavni kot edinstvena turistična destinacija in v Slovenj Gradec ter na Koroško privabiti obiskovalce. Razlogov za obisk je ogromno.