Search
Close this search box.

Škratje pojejo: Otroci VVZ Slovenj Gradec zapeli staršem (VIDEO in FOTO)

V Športni dvorani Vinka Cajnka Slovenj Gradec je danes potekala odlična prireditev, na kateri so nastopali otroci VVZ Slovenj Gradec.

Danes je v Športni dvorani Slovenj Gradec potekalo Srečanje otroških pevskih zborov Vzgojno varstvenega zavoda Slovenj Gradec, ki so ga poimenovali Škratje pojejo.

Ob 17. uri so zazvenele otroške pesmi, ki so jih pod mentorstvom vzgojiteljic predstavili otroci enot VVZ Slovenj Gradec.

Na dogodku je spregovorila tudi ravnateljica VVZ Slovenj Gradec, Mag. Mojca Verhovnik, Miha Šuler, predsednik JSKD in podravnateljica VVZ Slovenj Gradec, Ksenija Poklič. Dogodka se je udeležilo veliko število staršev in starih staršev, župan MOSG, g. Tilen Klugler in podžupanja, ga. Martina Šisernik.

Na odru so se predstavili otroci vrtcev Maistrova – Škratica Mica, Šmartno – Leseni škrat, Podgorje – Škrat Bučko, Pameče – Škrat Radovednež, Mislinja – Sončni škrat ter Legen – Gozdni škrat.

Na koncu je zapel tudi Pevski zbor zaposlenih VVZ Slovenj Gradec, ki so skupaj z otroci zapeli pesem Anike Horvat, Naši mali sončki, s katero so staršem privabili solze v očeh.

Prireditev so pripravili VVZ Slovenj Gradec v sodelovanju z JSKD in ZKD Slovenj Gradec. Za celotno prireditev, nad katero bdi podravnateljica vrtca, Ksenija Poklič, pa je bilo poleg strokovnih delavcev in zaposlenih v zavodu, zasluženih tudi ogromno ostalih, katerim se iskreno zahvaljujejo: Felle baloni, Zavarovalnica Sava, Avto Vitko, Dejan Rodošek s.p., Hoby program Sonček, Lesoteka, Komunala Slovenj Gradec, MKopija, Srednja šola Slovenj Gradec in Muta, Slorational, Malcom, Top-Kop, Žajfica, PGD Slovenj Gradec, ZD Slovenj Gradec, Spotur, KOR TV in KOR-EVENT Andrej Konečnik s.p..

Dogodki

V Športni dvorani Vinka Cajnka Slovenj Gradec je danes potekala odlična prireditev, na kateri so nastopali otroci VVZ Slovenj Gradec.