Search
Close this search box.

Sinoči smo nakupovali pod lučkami

V mestnem jedru Slovenj Gradca je bilo sinoči posebej radostno. Tudi zato, ker ima nakupovanje pod lučkami zagotovo poseben čar.

Sinoči, ob 17. uri, smo se zbrali v mestu in bili priča zanimivemu druženju. Lepo število ljudi je namreč nakupilo še zadnja božična darilca in s tem podprlo lokalne ponudnike.

Vzdušje je bilo povsem praznično. Čarobnost prazničnih luči in vonj po zakuhanem vinu ter cimetu nas je povsem prevzelo. Z dobro glasbo nas je grel ansambel Vampir. No, prodajalci pa so poskrbeli za posebne popuste ter drobna presenečenja.

Dogajanje v MO Slovenj Gradec pa bo pestro tudi v prihodnjih dneh. Že tradicionalen zakuhan koncert pevskega zbora Carinthia Cantat se v mestnem jedru obeta v ponedeljek, 26. decembra, ob 17. uri.

Najmlajši bodo leto v dobri družbi Dedka Mraza in z otroško predstavo Praznična detektivka zaključili v petek, 30. decembra, ob 17. uri. Malce starejši pa dan kasneje s silvestrovanjem na prostem s skupino Potepini v soboto, 31. decembra, od 21. ure dalje.

V nedeljo, 25. decembra, ob 17. uri, se bo v Športni dvorani Slovenj Gradec odvil tradicionalni božično novoletni koncert Pihalnega orkestra Slovenj Gradec. Hkrati pa bo to poklon prazniku ob dnevu samostojnosti in enotnosti Republike Slovenije. Letošnja gostja koncerta bo odlična vokalistka Maja Keuc – Amaya. Dobrodošli.

Vir: JZ Spotur Slovenj Gradec in MO Slovenj Gradec

Dogodki

V mestnem jedru Slovenj Gradca je bilo sinoči posebej radostno. Tudi zato, ker ima nakupovanje pod lučkami zagotovo poseben čar.