Search
Close this search box.

Sinoči je v Slovenj Gradcu otroke obiskal še zadnji izmed dobrih mož – dedek Mraz (FOTO)

Na vrhuncu prazničnega dogajanja je prišel med nas stari dobri dedek Mraz in vsem pripravil presenečenje.

Najmlajši so si lahko ogledali zanimivo otroško predstavo Detektivka in sicer, v izvedbi gledališča Smejček. Dobri mož pa tudi tokrat ni pozabil na drobna darilca in tako tudi on narisal mnoge nasmehe na otroške obraze.

Otroci so z veseljem prepevali tudi tisto, ki jo vsi poznate: “Siva kučma, bela brada, topel kožuh, zvrhan koš. Joj, že prišel je med nas stari, dobri dedek mraz. Rdeče žoge, knjige, zvezke, punčke, sanke in še kaj. Joj, že prišel je med nas stari, dobri dedek mraz.”

Zagotovo pa otroci niso bili edini, ki so se veselili presenečenja. Pred prihodom dedka Mraza je na odru potekal tudi žreb nagrad in sicer, v okviru nagradne igre, ki je potekala od 1. decembra do danes. Sodelovali ste lahko vsi, ki ste v sodelujočih lokalih kaj kupili In izpolnili nagradni kuponček.

Glavna nagrada je bila sezonska smučarska vozovnica 2022/2023 za Kope. Čestitke vsem, ki ste imeli srečo pri žrebu.

Če pa še nimate ideje kje preživeti najdaljšo noč v letu, imamo mi za vas namig. Nocoj (od 21. ure dalje) bo spet veselo v mestnem jedru Slovenj Gradca, zabavali nas bodo Potepini in skupaj bomo nazdravili letu, ki prihaja. Dobrodošli.

Vir: Spotur Slovenj Gradec

Fotogalerija

Dogodki

Na vrhuncu prazničnega dogajanja je prišel med nas stari dobri dedek Mraz in vsem pripravil presenečenje.