Search
Close this search box.

SES-ova nakupovalna središča z novim obratovalnim časom

SES-ova nakupovalna središča (Europark Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Center Interspar Vič) bodo od jutri, 20. oktobra, do preklica odprta po novem obratovalnem času.

Od ponedeljka do petka bodo trgovine za obiskovalce odprte od 9.00 do 20.00, razen trgovine Interspar, ki bo odprta od 8.00 do 20.30.

V soboto bodo vse trgovine odprte od 8.00 do 20.00, Interspar pa do 20.30. Ob nedeljah so nakupovalna središča zaprta.

Z novim prilagojenim obratovalnim delavnikom so se SES-ova nakupovalna središča odrekla ekonomskemu interesu v dobrobit skrbi za zdravje obiskovalcev. Spoštujejo in poslujejo skladno z novimi vladnimi ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa. Od jutri bo namreč med 21. in 6. uro prepovedano gibanje na prostem.

Še vedno pa v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih na prvem mestu postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde tako glede rednega razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Prav tako varnostna služba ves čas spremlja, ali ljudje nosijo maske, vzdržujejo varnostno razdaljo in spremljajo število obiskovalcev v nakupovalnem središču.

Besedilo: Europark

Dogodki

Več iz istega kraja