Search
Close this search box.

Sedežna garnitura predstavlja osrednji del vsake dnevne sobe

Osrednji del vsake dnevne sobe, prostora, v katerem običajno preživimo največ časa v dnevu, je nedvomno sedežna garnitura. V današnjem času sedežne garniture daleč presegajo svoj prvotni namen in že dolgo ne predstavljajo zgolj kosa pohištva, ki bi bil namenjen sedenju.  Uporabljamo jih namreč tako za počitek, kot tudi za druženje z družino in s prijatelji, vsekakor pa ne gre zanemariti niti njihovega estetskega pomena. Nakup ustrezne sedežne garniture je zato izjemno pomemben, konec koncev pa predstavljajo tudi ne ravno majhno finančno naložbo, zaradi česar jih običajno ne menjavamo ravno pogosto. V nadaljevanju našega tokratnega prispevka bomo predstavili najpomembnejše razloge, zaradi katerih menimo, da je nakup sedežne garniture v podjetju Dom24 prava izbira za vas.

Vse sedežne garniture, ki jih najdete v naši ponudbi, odlikuje visoka kakovost izdelave in vrhunska dovršenost. Zahvaljujoč najboljšim materialom in tehnološko najbolj naprednim postopkom izdelave, imajo sedežne garniture, kupljene pri nas, zavidljivo dolgo življenjsko dobo. Zaradi svoje vzdržljivosti vam bodo brez potrebe po posebnem vzdrževanju, kljub vsakodnevni uporabi, zvesto služile vrsto let.

Naše sedežne garniture bodo brez težav kos vsakemu izzivu, najsi bo to filmski večer z družino, ogled nogometne tekme s prijatelji ali pa prebiranje nove knjižne uspešnice. Če vas bodo obiskali sorodniki in bodo pri vas prespali, pa lahko sedežno garnituro enostavno spremenite v udobno ležišče, ki se bo po mehkobi in prostornosti povsem postavilo ob bok celo pravi postelji.

Funkcionalnosti naših sedežnih garnitur pa tu še ni konec, saj se nekateri modeli ponašajo tudi z vgrajenim predalom, ki bo kot nalašč za shranjevanje vzglavnikov, odej ali posteljnine. Zavoljo tega boste kar najbolje izkoristili prostor v vaši dnevni sobi, obenem pa hitro pridobili ležišče za vse goste, ki bodo pri vas pričakovano ali nepričakovano ostali čez noč.

Poleg velike uporabnosti pa nas bodo sedežne garniture iz naše ponudbe naravnost prevzele tudi s svojo udobnostjo. Posebno razvita mehkoba oblazinjenja, v kombinaciji z optimalno dolžino sedalnega dela in višino ter naklonom naslonjala, vas bo preprosto navdušila. Da bi se prepričali v naše besede, vas vabimo v naš prodajni salon v Sežano, kjer se boste lahko na izbrano sedežno garnituro tudi posedli in izbrali tkanino, ki vam na dotik roke najbolj ustreza.

Poleg uporabnosti in udobja je izjemno pomemben tudi sam videz, saj sedežna garnitura v večini primerov predstavlja največji kos pohištva in pogosto tudi prvo stvar, ki jo zagledamo ob vstopu v dnevno sobo. V podjetju Dom24 smo za vas pripravili pestro ponudbo sedežnih garnitur, različnih oblik in velikosti. Ne glede na to, kateri model izberete, pa vam obljubljamo dovršen in sodoben videz, odet v privlačne barvne odtenke, ki se bo stilsko podal v prav vsako dnevno sobo.

Dogodki