Search
Close this search box.

S podarjeno knjigo polepšajte dan otrokom v stiski

V poslovalnicah Office&More in Bags&More so pripravili dobrodelno akcijo zbiranja rabljenih otroških knjig, s katero želijo zagotoviti dostop do knjig vsem otrokom.

V podjetju Acron, d.o.o. željo omogočiti dostop do knjig vsem, tudi tistim, kateri si nakupa knjig ne morejo privoščiti. Z akcijo želijo pričarati nepozabne trenutke ob prebiranju knjig prav vsem otrokom, zato so z marcem začeli z zbiranje rabljenih otroških knjig v poslovalnicah Office&More in Bags&More. V zameno za vsako podarjeno knjigo pa vam podarijo kupon s popustom -20 % za nakup otroškega darilnega programa blagovnih znamk NICI, Pino Toys in Make It Real.

Vse zbrane knige bodo nato podarili slovenski Karitas, ta pa bo poskrbela, da bodo knjige prišle v roke otrok, ki jih zares potrebujejo. 

Knjige lahko podarite do 10. aprila 2020.

FOTO: bagsandmore.si

V akcijo pa so se vključile tudi knjižničarke iz Bukvarne Ajta, saj so papirnici Office&More podarile 70 knjig.

FOTO: bagsandmore.si

“Branje je za otroka izjemno pomembno, saj mu pomaga na številnih področjih in s tem pozitivno vpliva tudi na uspeh pri učenju. Brati bi morali čim več in čim bolj pogosto. A ne le otroci, enako velja za vse. Z branjem izboljšamo svoj pravopis in besednjak, pa tudi splošno znanje in razgledanost. Branje nas lahko sprosti ali stimulira možgane (odvisno od besedila), izboljša naš spomin in pozitivno vpliva na analitične in miselne sposobnosti.”

VIR: bagsandmore.si

Dogodki