S kolesom v mesto in po nagrado

Organizatorji projekta "S kolesom v mesto" vas vsako zadnjo sredo v mesecu vabijo na Glavni trg Slovenj Gradca, kjer potekajo nagradna žrebanja.
DSC_0051

Projekt “S kolesom v mesto”, ki ga v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec realizirata Zavod Ekopren in nevladna organizacija v javnem interesu raum AU, poteka v sklopu Evropskega tedna mobilnosti že šesto leto zapovrstjo. 

Koordinator projekta Vladimir Jarh Nikolič pove, da so letos z namenom intenzivnejšega osveščanja o trajnostnem načinu življenja, k projektu vključili dodatne aktivnosti, kot so nagradna žrebanja vsako zadnjo sredo v mesecu in manjši koncerti domačih kantavtorjev. 

Izvemo, da je bilo v sklopu prvega žrebanja v nizu v maju podeljenih 14 nagrad in da je za sodelovanje pri žrebanjih potrebno v mestno jedro Slovenj Gradca prikolesariti, pri čemer prejme vsak kolesar pri vstopnih parkirnih kabinah kupon za uvrstitev v žreb.

“Ker lahko le skupaj pripomoremo k trajnostnemu načinu življenja, vabljeni s kolesom v mesto”, zaključi Nikolič vabilo k sodelovanju.


Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.