Search
Close this search box.

Razstava tulipanov in pomladnega cvetja v Mozirskem gaju se nadaljuje

Višek razstave tulipanov in pomladnega cvetja v Mozirskem gaju z dodatnimi aktivnostmi je sicer za nami, a to še ne pomeni, da je zaključena tudi sama razstava.

Pravzaprav se tulipani še odlično držijo, najpoznejše sorte pa se bodo v teh dneh šele odprle. Sprehod po cvetočem Mozirskem gaju bo tako še vedno pravo doživetje.

Kljub slabši napovedi, se je vreme večino dni v času viška razstave kar dobro držalo. Domači obrtniki so tako lahko postavili stojnice, risani junaki so se vsaj dva dni lahko sprehajali po parku, potekale pa so tudi druge aktivnosti.

Z obiskom so v Mozirskem gaju zadovoljni, obiskalo jih je namreč kar okrog 5.000 obiskovalcev.

Če bi sonček Mozirski gaj pobožal še 2. maja, bi tako zagotovo dosegli tudi pričakovanja. Pa nič zato, vseeno so veseli in hvaležni prav vsakomur, ki je park v teh dneh obiskal. Seveda pa vse obiskovalce z veseljem pričakujejo tudi v prihajajočih dneh.

Tulipani bodo cveteli še vsaj do 15. maja, zato vabljeni vsak dan, od 9. do 19. ure.

Poleg razcvetenih gredic in zgodovinskih objektov, vas v eni od kašč po novem čaka razstavni prostor Muzeja gozdarstva in lesarstva Vrbovec. Prav tako pa so v Mozirskem gaju poskrbeli še za eno manjšo novost – letos so tradicionalni foto natečaj, ki ga organizirajo skupaj s Turna Rog bikes – Pony kolo, začeli že konec aprila, tako lahko že sedaj s kolesom raziščete park, se na njem fotografirate in si morda prislužite prav to turkizno Pony kolo, ki vas čaka v Mozirskem gaju. Med obiskom vam tako zagotovo ne bo dolgčas.

Začutite čarobnost cvetoče pomladi v Mozirskem gaju še do 15. maja vsak dan, od 9. do 19. ure. Vabljeni!

Dogodki

Višek razstave tulipanov in pomladnega cvetja v Mozirskem gaju z dodatnimi aktivnostmi je sicer za nami, a to še ne pomeni, da je zaključena tudi sama razstava.