Ravenski prvošolci zdravstvenim delavcem in obolelim namenili voščilnice, v Kotljah šolarji izdelali “nadomestne učence”

Tudi v času, ko se učenci šolajo od doma nastajajo zanimive ideje. Učenci in učiteljice OŠ Kotlje so ustvarili "nadomestne učence" in jih postavili pred vrata šole. Prvošolci OŠ Prežihovega Voranca pa so za delavce zdravstvenega doma ter reševalne postaje ustvarili voščilnice z dobrimi željami.

Ob zadnjih dnevih dela na daljavo v letošnjem letu, so se učenci  in učiteljice OŠ Kotlje domislili zanimive ideje. Namesto učencev, ki si že nestrpno želijo sesti v šolske klopi in se vrniti med svoje prijatelje, so pred šolo na stopnišče postavili “nadomestne učence”.

Izdelki so nastali ob tehniškem dnevu v zadnjem tednu pouka na daljavo, tokrat s pomočjo staršev, starih staršev ali čisto samostojno.

Aktivni so bili tudi prvošolci Osnovne šole Prežihovega Voranca, ki so med šolanjem na daljavo na svoje voščilnice narisali in zapisali dobre želje. Zaposlena na šoli je oblikovala plakate, ki so namenjeni delavcem in obolelim Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem in Zdravstveno reševalnemu centru Koroške.

“Naj se tople besede uresničujejo skozi vse leto“, pa je v svojem imenu in imenu vseh zaposlenih dodala ravnateljica šole Bojana Verdinek.

VIR: Občina Ravne