Search
Close this search box.

Ravenski gasilci vabijo na slovesen prevzem in blagoslov gasilskih vozil

Koroški gasilski zavod in Prostovoljno gasilsko društvo Ravne na Koroškem vabita na svečani prevzem in blagoslov gasilskih vozil.

Koroški gasilski zavod in Prostovoljno gasilsko društvo Ravne na Koroškem vabita na svečani prevzem in blagoslov gasilskih vozil, GVC 16/25 in GVC 24/30.

Svečani dogodek, na katerem bo prisotne poleg predsednika PGD Ravne, Andreja Petriča ter direktorja zavoda Gasilske zveze Ravne, Franca Juterška nagovoril tudi župan Občine Ravne na Koroškem, dr. Tomaž Rožen, bo v petek, 24. maja, ob 16.30 pred ravenskim gasilskim domom.

Poklicni gasilci KGZ Ravne bodo jutri uradno prevzeli novo vozilo, njihovo rabljeno vozilo pa gre v uporabo članom PGD Ravne. Na svečani prireditvi bo poskrbljeno tudi za kratek kulturni program, v katerem se bodo predstavili člani pevskega zbora PGD Ravne, prevzem vozil bo pospremila tudi godba Pihalnega orkestra železarjev Ravne, za popestritev večera pa bo poskrbel Milan Kamnik. Po uradnem blagoslovu vozil, ki ga bo opravil ravenski župnik Edvard Vajda, sledi še manjša zakuska.

Pridite in prisostvujte pri enem od pomembnejših dogodkov naših gasilcev v tem letu, ki se novih pridobitev že zelo veselijo, z željo, da bi ju uporabili čim manjkrat. Na pomoč.

Dogodki

Koroški gasilski zavod in Prostovoljno gasilsko društvo Ravne na Koroškem vabita na svečani prevzem in blagoslov gasilskih vozil.